Shaqas klasiškai sumalė į miltus Howardą

2018-09-24 09:37
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Dwightas Howardas surizikavo ir priėmė iššūkį sudalyvauti MTV kanalo transliuojamoje improvizacijų laidoje „Wild 'N Out“, tačiau Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkui nepavyko tinkamai pastovėti už save. 

Individualiame žodžių kare jo oponentas Nickas Cannonas su komanda vieną po kito laidė karčius žodžius Howardo adresu, o į juos Vašingtono „Wizards“ centras neturėjo jokių atsakymų – tiesiog stovėjo ir juokėsi iš pašaipų.

Šio momento pro akis nepraleido kandusis Shaquille'as O'Nealas. NBA legenda pasidalijo šia laidos atkarpa socialiniame tinkle „Instagram“, kur nedaugžodžiavo ir viską paliko įsivertinti patiems sekėjams.

Tuoj pat į šį pranešimą sureagavo pats Howardas.

„Shaqai, jeigu nori, galime žodžių kare susikauti tarpusavyje“, – iššūkį metė Howardas, netrukus sulaukęs negailestingo atsako.

„Kovoju tik su čempionais, mažasis vyruk, – atšovė O'Nealas. – Tu nepatenki į mano divizioną, tu priklausai Charleso Barkley kompanijai. Susitelk ties čempiono žiedo siekimu, brolau.“

Pasikapstęs po archyvus, Howardas vėliau savo „Instagram“ paskyroje paskelbė įrašą iš 2008-2009 m. sezono, kuriame jis puldamas prieš O'Nealą pargriovė 216 cm ūgio milžiną, o epizodą užbaigė galingu dėjimu.

„Mažasis vyruk“, – juoko emocijas prie komentaro pridėjo Howardas.



Komentarai:

nepastebejau. labiau lygiosios
2018-09-24
+1
Atsakyti
Dj
Vistiek Shaqas geresnis zaidejas buvo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-24
-4
Atsakyti
btw
Shaquille O'Neal SCHOOLED Dwight Howard: youtube.com/watch?v=KfMCdBRyxJg
2018-09-24
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.