Dėl Nogueiros kovojusios Ispanijos ekipos prezidentas: „Estudiantes“ sakė, kad esame purvinas klubas“

2018-09-26 16:12
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Ispanijoje ir toliau nerimsta kibirkštys tarp dviejų „Endesa“ lygos vidutiniokių, Madrido „Estudiantes“ ir Fuenlabrados „Montakit“ komandų, o konflikto centre yra atsidūręs brazilas Lucas Nogueira.

Buvęs Jono Valančiūno bendražygis Toronto „Raptors“ komandoje pasirašė kontraktą su „Montakit“, tačiau atstovai iš Ispanijos sostinės klubo skuba užginčyti šį susitarimą, argumentuodami tuo, jog teisės šalyje į šį 26-erių žaidėją vis dar priklauso jiems.

Vis tik kiek anksčiau tapo aišku, kad šis perėjimas į Fuenlabradą įvyko švariai, mat „Raptors“ už Nogueirą buvo mokėjusi išpirką, o tai reiškia, kad jokių teisių „Estudiantes“ į centrą nebeturi.

Tiesa, dabar su skambiu pareiškimu išstojo Fuenlabrados komandos prezidentas, Ispanijos žiniasklaidai pasakojęs, kad „Estudiantes“ atstovai prieš brazilą mėgino apjuodinti „Montakit“ komandą.

„Žinome, kad tarp „Estudiantes“ ir žaidėjo buvo pokalbis, kuomet Lucas buvo paklaustas, kodėl jis ketina pasirašyti sutartį su mumis. Jie pasakė, kad mes esame purvinas klubas. Tie žmonės tokiomis kalbomis mūsų neįžeis. 

Vėliau „Estudiantes“ žaidėją baugino, neva šis negali pasirašyti sutarties, kadangi jie gali įšaldyti Nogueiros banko sąskaitą, nes teisės į jį vis dar priklauso klubui ir egzistuoja tai patvirtinantis dokumentas. Vėliau buvo sakoma, kad žaidėjas gaus net geresnį kontraktą nei pasiūlėme mes, tačiau tai nėra tiesa – jis neturi jokio pasiūlymo iš „Estudiantes“, – ispanų tinklalapiui „AS“ sakė Jose Quintana, „Montakit“ prezidentas.

Nogueira „Estudiantes“ klubui priklausė penkerius metus – nuo 2009-ųjų iki 2014-ųjų. Pasak Quintanos, Nogueiros agentas patvirtino, kad ankstesni centro kontrakto klausimai su „Estudiantes“ jau seniai buvo išspręsti, kai klubas iš „Raptors“ gavo 650 tūkst. eurų išpirką. 



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.