Lažybininkai spėja: jei Davisas kitąmet neliks „Pelicans“ gretose, jis kelsis į „Lakers“

2018-09-29 14:57
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix
  • Lažybininkai rimčiausiai vertina Los Andželo „Lakers“ galimybes prisivilioti Anthony Davisą prieš 2019-2020 m. NBA sezoną

  • Antra kandidatė – Bostono „Celtics“

  • Naujojo Orleano „Pelicans“ kitą tarpsezonį teks spręsti, kaip pasielgti su Davisu, kuriam prieš 2020-2021 m. sezoną priklausys sąlyga nutraukti kontraktą

Jeigu Anthony Davisas 2019-ųjų vasarą paliks Naujojo Orleano „Pelicans“ klubą, jį priglausti favoritu, pasak lažybininkų, yra laikoma kita Vakarų konferencijos komanda. Anot lažybų ir lošimų bendrovės „Bovada“ pasiūlos lažintis, daugiausiai šansų prisivilioti centrą turi ambicingoji Los Andželo „Lakers“.

Už tokį scenarijų siūlomas 1,53 koeficientas, kas reiškia, jog pastačius 10 eurų, pergalės atveju laimėjimas siektų 5,3 euro. Toliau už Kalifornijos klubo rikiuojasi Bostono „Celtics“ su 3,5 koeficientu.

Už tai, kad Davisas pirmąjį 2019-2020 m. NBA sezono mačą sužais su „Pelicans“ marškinėliais, skiriamas koeficientas siekia 4.

Lažybininkai neatmeta galimybės, jog viena ryškiausių lygos žvaigždžių galėtų prisijungti ir prie „Golden State Wariors“, tačiau toks scenarijus kol kas, anot jų, yra mažiausiai tikėtinas – 8,5 koeficientas už Daviso prisijungimą prie NBA čempionų.

„Pelicans“ centras Naujajame Orleane artėjančiais metais žais trečiąjį sezoną pagal 2015-ais sudarytą penkių sezonų kontraktą, kuriame po 2019-2020 m. sezono yra numatyta sąlyga žaidėjui spręsti dėl paskutinių metų.

Todėl „Pelicans“ kitą vasarą teks spręsti, kokiu keliu toliau komanda turi eiti – burti klubą su Davisu ar bandyti išpešti maksimumą iš būsimos situacijos ir ruoštis mainams. 

Daviso ateities klausimas NBA bendruomenėje – pakankamai karšta tema. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski praėjusį gruodį dalijosi informacija, jog Bostono „Celtics“ akylai seka su puolėju susijusius reikalus ir jei jis kada nors tik paprašytų mainų, „keltų“ vadovybė siektų jo.

„Lakers“ tokiu atveju atrodo kaip vienas rimčiausių galimų derybininkų dėl mainų. Los Andželo klubas savo gretose turi tokias jaunąsias žvaigždes kaip Lonzo Ballas, Kyle'as Kuzma ir Brandonas Ingramas, kuriems pasitempus per artėjančius metus, „Pelicans“ gali susidomėti tokiu mainų paketu ir bandyti kurti ateities klubą aplink kažkuriuos iš šių žaidėjų.

Tuo metu „Lakers“ gautų antrą superžvaigždę, kuri suvienytų jėgas su LeBronu Jamesu bandant Vakaruose nuversti „Golden State Warriors“. 

„Celtics“ taip pat gali pasiūlyti tokius talentus kaip Jaysonas Tatumas ar Jaylenas Brownas.

Realu ir tai, kad Davisas liks Naujajame Orleane. „Pelicans“ pastaraisiais metais po dviejų sezonų pateko į atkrintamąsias varžybas, kuriose Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje nugalėjo Portlando „Trail Blazers“, bet pusfinalyje krito prieš „Warriors“.

Sėkmingas klubo žygis artėjantį sezoną gali turėti įtakos Daviso sprendimui dėl ateities „Pelicans“. Dėl jos jis kartu spręs su naujuoju agentu Richu Paulu, kuris atstovauja ir Jamesui.



Komentarai:

idomucha
kad tie pelikans gali i ketverta pretenduot vakaruose... Woriors ir Rokets pirmi, na galvoju Oklohoma turetu but trecia kitos gali kovot....del 3-5 vietu.... cia mano nuomone be analizes
2018-09-30
-2
Atsakyti
Kazkas
Lakers vel i aukstumas krepsinio brenda

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-29
+20
Atsakyti
Zemaitis
Kažkaip pohuij

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-29
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.