Okaforas pirmose rungtynėse „Pelicans“ gretose patyrė traumą

2018-10-01 08:23
Nuotr.:
  • Jahlilo Okaforo debiutą „Pelicans“ klube apkartino trauma

  • Puolėjas ketvirtojo kėlinio pabaigoje susidūrė su varžovu ir susižeidė čiurną

  • Centras iš karto patraukė į rūbinę, o paskui koridoriuje buvo pastebėtas su ramentais

Solidų Jahlilo Okaforo startą Naujojo Orleano „Pelicans“ komandoje nutraukė nelaimingas incidentas. 22-ejų centras pačioje rungtynių su Čikagos „Bulls“ pabaigoje susižeidė čiurną, o paskui koridoriuje buvo pastebėtas einant su ramentais.

Susitikime likus žaisti 27 sekundes, kamuolį gynyboje atkovojęs Okaforas pasileido į greitą ataką, kurios atomazga tapo „Pelicans“ puolėjo ir „Bulls“ gynėjo Ryano Arcidiacono susidūrimas. 

Okaforas parkrito ant parketo ir kurį laiką nesikėlė tikrindamas čiurnos padėtį. Galiausiai padedamas draugų jis paliko aikštelę ir patraukė tiesiai į rūbinę.

Nuo suolo šiame mače pakilęs Okaforas ant parketo praleido 17 minučių, per kurias pasižymėjo 8 taškais (4/7 dvitaškiai), atkovojo 7 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo 2 metimus, po 2 kartus suklydo ir prasižengė.

Praėjusį sezoną 2015 metų trečiasis NBA šaukimas iš viso sužaidė tik 28 rungtynes, o į Naująjį Orleaną persikėlė su ambicija įrodyti savo vertę ir įsibėgėti NBA čempionate. „Pelicans“ ir Okaforas padėjo parašus ant dvejų metų trukmės kontrakto, kuriame numatyta sąlyga komandai po pirmojo sezono nutraukti bendradarbiavimą.

Ketvirtąjį kėlinį 19:37 pralaimėjusi „Pelicans“ Čikagoje vietos „Bulls“ nusileido 116:128. Frankas Jacksonas ir Jrue Holiday Naujojo Orleano ekipai surinko po 16 taškų, Julius Randle'as – 15, o Anthony Davisas – 13.

„Bulls“ į priekį vedė Zacho LaVine'o, Bobby Portiso ir Antonio Blakeney trio. Kiekvienas iš jų surinko po 21 tašką.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.