Apie plokščios Žemės teoriją pasakojęs Irvingas jau gailisi savo žodžių

2018-10-02 10:40
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Prieš pusantrų metų su kontraversiškomis mintimis viešojoje erdvėje išstojusi NBA žvaigždė Kyrie Irvingas jau gailisi savo žodžių, kad Žemė yra plokščia.

Dabar Irvingas tikina, kad savo tuometines mintis jam vertėjo pasilikti sau arba apie tai kalbėti tik su artimais draugais.

Irvingas liko nepatenkintas tuo, kaip plačiai nuskambėjo jo mintys apie žemės planetą. Socialiniuose tinkluose gynėjas virto pašaipų objektu, o pašiepti NBA žvaigždę nevengė ir kiti krepšininkai.

„Net jei tuo tikrai tiki, neišstok taip drąsiai ir garsiai nekalbėk, – dabar pasakoja Irvingas. – Tai turėtų būti privatūs pokalbiai, kadangi žmogaus supratimas dažnai keičiasi. Iš tikrųjų esu protingas vaikinas. Tuomet dar nesupratau, kaip šie žodžiai pasklis ir veiks visuomenę. Atsiprašau, kad tada pasirodžiau didžiausias konspiracijų mėgėjas, kuriam negali prieštarauti. Aš gailiuosi, atsiprašau.“

Irvingo teiginys buvo pasakytas 2017-ųjų pradžioje.

„Patikėkite manimi, tai nėra tik konspiracijos teorija. Žemė yra plokščia, tikrai. Viskas akivaizdu, tiesa prieš mus. Jie visi mums meluoja“, – tąkart sakė Irvingas.

„Kyrie yra mano mažasis broliukas. Jei jis nusprendė, kad planeta yra plokščia, tai viskas gerai“, – juokais sakė tuometinis Irvingo komandos draugas LeBronas Jamesas.

 



Komentarai:

Irsparnas
Istikruju tai jo treneris bande paaiskinti zaidejams, kad nepriimtu informacijos is salies kaip axiomos, jei kazkas tau pasake, kad zeme apvali dar nereiskia, kad ji apvali. Ypac lietuviams aktualu... Jei per tv laida Kakadu parodytu neva kunigus pedofilus atsirastu litovcu popieziu akmenim apmetytu. Ė ką tū.
2018-10-02
-5
Atsakyti
Tomas
Tai jo, žemė plokščia, va įrodymas

https://www.youtube.com/watch?v=lW74_ifb...
2018-10-02
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.