Aiškus „Pelicans“ trenerio atsakymas: „Daviso nekeistume net į Beyonce“

2018-10-16 07:45
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
  • „Pelicans“ neketina artimiausiu metu keisti Anthony Davisą

  • „Pelicans“ treneris Gentry išraiškingai palygino centro neliečiamumą Luizianoje

  • Pats Davisas, pasak šaltinių, derantis dėl naujo kontrakto neatmeta galimybės likti „Pelicans“ gretose, bet išklausys ir kitus pasiūlymus

JAV žiniasklaidoje vis dažniau aptarinėjama galimų Anthony Daviso mainų tema, tačiau Naujojo Orleano „Pelicans“ organizacija tokius gandus kategoriškai atmeta.

„Pelicans“ centrą laiko organizacijos veidu ir neketina su juo skirtis. Šį kartą apie tai itin išraiškingai pasakė klubo treneris Alvinas Gentry.

„Jei jūs nenorite jo vadinti geriausiu lygos žaidėju, aš jį vadinsiu labiausiai vertingu NBA. Jei jūs Anthony mainote į bet ką, reiškia jis yra labai vertingas. Mes net nesvarstome tokių galimybių. 

Šioje lygoje nėra žaidėjo, į kurį norėtume keisti Davisą. Nekeistume jo net į Beyonce. Jeigu jau nekeistume savo žaidėjo į ją, reiškia, kad tokiu atveju jis yra neliečiamas“, – pasakojo Gentry.

Davisas dar turi kontraktą šiam sezonui, tačiau po kito jis galės rinktis – keliauti kitur, ar likti „Pelicans“ gretose. Spėliota, kad liūdno scenarijaus besitikinti Luizianos valstijos klubo organizacija gali Davisą mėginti keisti.

Tiesa, neseniai paaiškėjo, kad Davisas neatmeta galimybės likti „Pelicans“ komandoje, tačiau lauktų dar keturių ekipų pasiūlymų ir norėtų juos įvertinti.

Praėjęs sezonas Davisui buvo geriausias karjeroje. Jis vidutiniškai pelnydavo po 28,1 taško, atkovodavo po 11,1 kamuolio ir blokuodavo po 2,6 metimo.



Komentarai:

Kazkas
Nekeistute net i curry su durant kartu sudejus
2018-10-16
-4
Atsakyti
Ad
Nh jiems ta beyonce

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-16
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.