Iš „Cavs“ rotacijos pašalintas Smithas svarsto atsiskirti nuo komandos

2018-10-31 14:51
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Chaotišką sezono startą išgyvenanti Klivlando „Cavaliers“ iš komandos žaidimo schemų eliminavo J.R. Smithą. ESPN skelbia, kad vadovybė antrąkart šį sezoną nusprendė išimti 33-ejų krepšininką iš rotacijos. Apie tai Smithas buvo informuotas asmeniškai, pabrėžiant, jog jam išvis nėra garantuotas laikas aikštėje.

Tokių naujienų sulaukęs Smithas, pasak ESPN šaltinių, svarsto apskritai atsiskirti nuo komandos. Po „Cavs“ žinutės atletas pasirodė su komanda rungtynėse su Atlantos „Hawks“, tačiau nuo suolo nepakilo.

Klivlando ekipa savo aikštėje laimėjo 136:114 ir pasiekė pirmąją pergalę po šešių pralaimėjimų iš eilės.

Anot pranešimo, „Cavs“ po pirmųjų dviejų mačų kalbėjosi su Smithu ir Kyle'u Korveriu, kuriems buvo pareikšta, kad jie abu daugiau nežais, bet vėliau sprendimas buvo pakeistas ir tuometiniam vyr. treneriui Tyronnnui Lue buvo liepta juos atgal įtraukti į rotaciją.

Kitus tris mačus Klivlando komanda pralaimėjo, o Lue buvo atleistas.

Spėjama, kad Smitho izoliavimas yra susijęs su tuo, jog „Cavs“ intensyviai ieško partnerių Korverio mainams, į kuriuos jis gali būti įtrauktas. Skirtingai nei Smithas, Korveris žaidė su „Hawks“ bei per 14 minučių prie pergalės pridėjo 3 taškus ir 3 atkovotus kamuolius.

Smithas šį sezoną rungtyniavo keturiuose mačuose, aikštėje vidutiniškai praleido po 12 minučių, iš viso pataikė 3/7 dvitaškių, 4/4 baudų, prametė 6 tritaškius ir bendrai pelnė 10 taškų.



Komentarai:

kunigas
I kinija

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-01
+6
Atsakyti
djgaffer
Maištininkas Smithas vasada buvo.Tai matyt gal ir bangas ten kokias kėlė,todėl klubas ir išmetė iš rotacijos.Prie Broniaus dar J.R.valdydavos,o dabar paleido vadeles.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-31
-2
Atsakyti
dakota
Cedi Osman pasiseke
2018-10-31
+15
Atsakyti
ble
sugadins jie korveri, o budavo nr 1 prie tritaskiu visoj nba

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-31
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.