Oficialiai „Lakers“ nariu tapęs Chandleris Los Andžele uždirbs minimalią algą

2018-11-07 08:05
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Los Andželo „Lakers“ sulaukė pastiprinimo po krepšiu. Su komanda oficialiai sutartį pasirašė 36-erių metų 216 cm ūgio vidurio puolėjas Tysonas Chandleris, kuris prieš kelias dienas buvo atleistas iš Fynikso „Suns“.

Anot ESPN, krepšininkas „Lakers“ ekipoje uždirbs 2,1 mln. JAV dolerių. Chandleris iš „Suns“ šį sezoną gaus 13,6 mln. JAV dolerių, tačiau Fynikso klubas gavo teisę nemokėti 2,1 mln. JAV dolerių, kuriuos išmokės „Lakers“.

Chandleris Los Andžele sudarys vidurio puolėjų duetą su JaVale'u McGee. Prognozuojama, kad naujokas kils nuo suolo.

Tyson Chandler

Tyson  Chandler
Tyson  Chandler
MIN: 12.71
PTS: 3.71 (60%)
REB: 5.57
AS: 0.86
ST: 0.29
BS: 0.29
TO: 1.14
GM: 7

216 cm ūgio centras šiame sezone vidutiniškai per 13 minučių renka po 3,7 taško ir 5,6 atkovoto kamuolio.

Praėjusiame sezone Chandlerio rolė Fynikso klube buvo didesnė – 6,5 taško ir 9,1 atkovoto kamuolio per 25 minutes.

36-erių vidurio puolėjas 2011 metais su Dalaso „Mavericks“ tapo NBA čempionu.



Komentarai:

Anonimas
logika ? tai kad naudos ir nereikia suns . jie tankina dar viena sezona tikiedamasi gaut finaline detale prie aytono , jacksono ir bookerio . atkreipkit demesi rungtyniavo po 13 min . uz tus 2 lemus pasiema koki gryba nepasaukta siais metais ir turi daugiau naudos nei turint chandleri . 20 metu jaunuolis gali ir stebuklinga suoli tobulejimo padaryt (tankint reikia ir visi ta supranta) . tai chandleris zaisdamas atima minutes is jaunesniu ir duoda daugiau naudos ? jei jiem nereikia laimet , kam trintis su vos pasivelkanciu oldschool centru 36metu?
2018-11-07
-3
Atsakyti
ekspertas
ne nu kur logika? atleidzia centra suns - kur is vis nera didelio geru centru pasirinkimo - motyvuoja, nu tai sutaupysim 2 lemus baksu, taciau 11,5 lemo vistiek jam sumokes uz tai, kad jo nebus su komanda :DDDDDDD tai palik komandoj ir duok zaist jam, vistiek tuso pinigus mokesi, o jis per likusias 72 reg sezo rungtynes tikria sugeneruotu daugiau naudos nei tie ''sutaupyti'' 2,1 lemo baksu :DDDD tiesiog lyga liepe ir viskas, o kunigaikscio vasalas (franchizė) negali nieko savarankiskai pasakyti ir tik daro itupstus zvaizgdelei
2018-11-07
+1
Atsakyti
ekspertas
vel visa lyga lankstosi balvonui ir daro viska, kad tik ten jam geresne komanda sulipdyti :DDD tas pats buvo kai ir kvailus mainus su Mozgovu padare, atidave skaityk auksta zmogu uz nieka, lyga liepe tai daryti vienam is vasalu (franchizei) ir tie negalejo atsakyt ne, bei dar padare is vis kazkokia išimti is taisykles ir ta stora Perkinsa ikiso nors jau pagal taisykles nebgalejo to daryt :DDD tai cia tik pradzia. kai toliau is ju tyciosis komandos, vel lyga kazkokius darbelius darys
2018-11-07
+4
Atsakyti
čia gali ir starte žaisti vietoje mcgee jis, turėtų pridėti gynybos Lakers, o jos pagal skaičius labiausiai trūko
2018-11-07
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.