Valančiūnas apie Casey: „Manau, kad jį gerbia visi“

2018-11-14 16:32

Šiąnakt į Torontą sugrįš buvęs ilgametis „Raptors“ ir dabartinis Detroito „Pistons“ strategas Dwane‘as Casey, kuris bent dviems ekipos krepšininkams mena daugybę prisiminimų.

Jonas Valančiūnas ir Kyle‘as Lowry kartu su Casey praleido po 6 sezonus bei liko vieninteliai „Raptors“ nariai iš tos kompanijos, kuri susirinko 2012-2013 m. sezone.

„Mūsų santykiai itin pasikeitė, – teigė Lowry. – Viskas prasidėjo nuo to, kad jį mačiau kaip vyruką, kuris nepasitiki manimi, o aš nepasitikėjau juo ir nebuvau tikras, ko jis nori. Tuomet Casey man tarė: „Klausyk, aš tikiu tavimi ir parodyk man, ką gali. Tuomet aš atsakiau, jog jeigu jis manimi tikės ir aš parodysiu, ką galiu klausysiu jo nurodymų daugiau.“

Rungtynių žaidėjas

Taškai
30
Naudingumas
33
Dvitaškiai
71%
10/14
Tritaškiai
38%
3/8

„Taip gimė puikūs trenerio ir žaidėjo santykiai. Tiek aš, tiek jis turi mažų vaikų, kurie kartu žaidė futbolą, taigi užmezgėme ryšį ir už aikštelės ribų“, – pasakojo „Raptors“ įžaidėjas.

Tuo metu Valančiūnas nedaugžodžiavo ir tikino, kad tai – viena iš NBA dalių.

„Jis tikrai padarė nemažai gerų dalykų tiek miestui, tiek komandai. Manau, jog visi jį gerbia. Vis tik čia yra verslas ir turėjome judėti į priekį, o ir jam viskas baigėsi tikrai gerai. Toks jau gyvenimas – kartais mes išsiskiriame“, – teigė „Raptors“ aukštaūgis.

Casey svarbi asmenybė buvo ir dabartiniam Kanados ekipos vyriausiajam treneriui Nickui Nurse‘ui. Nurse‘as penkerius metus buvo Casey asistentu, o pareigas perėmę tik prieš šį sezoną.

„Turėjome penkerius metus sėkmės. Perėjome daug mūšių, kartu sunkiai dirbdami praleidome begalę valandų, – kalbėjo Nurse‘as. – Jis iškėlė „Raptors“ iš tamsos į dienos šviesą, o šioje lygoje tai – vienas sunkiausių dalykų. Džiaugiuosi, jog buvau viso to dalimi.“



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.