Javtoko žodžius prisiminęs Pangosas: „Jaučiau, kad Šaras mane pažįsta labai gerai“

Vilius Stalgaitis
„BaskeNews.lt“
2018-11-16 23:03

Kevinas Pangosas po beveik pusmečio pertraukos sugrįžo į Kauną, o Katalonijos pasididžiavimo spalvas ginantis pernykštis „Žalgirio“ herojus buvusiuose savo namuose sutiktas audringai.

Sausakimšai užpildyta „Žalgirio“ arena prieš pat mačą didžiuliais aplodismentais sveikino sugrįžusį kanadietį, taip atsidėkodami jam už fantastišką praėjusio sezono žygį į Belgradą.

„Žalgirio“ sporto direktorius ir buvęs Pangoso bendražygis Robertas Javtokas jam įteikė didelę nuotrauką ir su šypsena tarė keletą žodžių.

Foto galerija

„Jis man pasakė, kad gera čia mane matyti, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ po mačo Kaune pasakojo Pangosas. – Sakė, sėkmės, tačiau ne šiose rungtynėse. Robertas yra labai geras vaikinas, kartu praleidome daug laiko.“

Javtoko palinkėjimas pildėsi tik iš dalies.

Per keturis ketvirčius Pangosas savo buvusiai komandai atseikėjo 4 taškus, tačiau pratęsime prie „Žalgirio“ duobės kasimo prisidėjo jau svariau. 

Kritiniu metu, kai papildomos atkarpos metu sprendėsi rungtynių likimas, įžaidėjas smeigė tritaškį, pridėjo dvitaškį ir katalonai tolstelėjo (83:76).

„Manau, kad žaidėme pakankamai gerai. Turėjome gerų ir blogų momentų, tačiau galiausiai mes laimėjome ir tai yra svarbiausias dalykas.

Rungtynių metu jautėsi ir tai, kad Šaras mane labai gerai pažįsta. Jo žaidimo plane tai matėsi, tačiau manęs tai nenustebino“, – įspūdžiais dalijosi Pangosas.

Kanadietis pripažino – ši lapkričio vidurio išvyka ir skrydis Barselona-Kaunas jam buvo ypatingas. Būtent šiame mieste Pangosas garsiausiai pranešė apie save visai Europai ir save pavertė vienu geidžiamiausių krepšininkų Senojo žemyno rinkoje.

Vis dėlto dabar Pangosas dėlioja kitus prioritetus, o svarbiausią kelionės tikslą penktadienio vakarą Nemuno saloje jis pasiekė – „Barcelona“ namo skrenda su pergale. 

„Čia („Žalgirio“ komandoje) žaidžia daug mano draugų, su kuriais rungtyniavau dvejus metus. Gera čia sugrįžti ir su jais pasivaržyti. Bet dabar man yra svarbiausia pergalė. Koncentruojamės tam“, – aiškino Pangosas.

Tiesa, jam šis sugrįžimas buvo ne tik malonus, bet ir keistas. Buvusį žalgirietį labiausiai jaudino keisti pirmieji kartai.

„Tikrai keista (eiti į areną per svečių įėjimą). Juk dvejus metus į rungtynes šioje arenoje ėjau per kitą tunelį, vilkėjau kitus marškinėlius. Bet taip jau viskas vyksta, tu judi pirmyn. Smagu, kad buvau čia ir tie dveji metai tikrai buvo šaunūs“, – šyptelėjo Pangosas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.