Buvęs „Wizards“ žaidėjas: „Jie netobulėja, ten atėjo metas pokyčiams“

2018-11-19 11:35
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Jei pastaraisiais metais Vašingtono „Wizards“ Rytuose buvo stipri jėga, tai šį sezoną JAV sostinės klubas pradėjo kukliai.

Per pirmąsias 16 rungtynių – viso labo 5 pergalės ir antra prasčiausia gynyba visoje NBA. Taip pat „Wizards“ rodo ir viso labo tik 20-ą puolimą čempionate. 

Stipriai apie situaciją Vašingtone pasisakė anksčiau „Wizards“ garbę gynęs ir dabar Bruklino „Nets“ gretose rungtyniaujantis Jaredas Dudley. Jo manymu, šioje komandoje artimiausiu metu bus matomi stiprūs pokyčiai.

Jared Dudley

Jared  Dudley
Jared  Dudley
MIN: 24.4
PTS: 5.47 (43.16%)
REB: 3.18
AS: 1.88
ST: 0.71
BS: 0.29
TO: 1
GM: 17

„Stebiu juos ir matau komandą, kuri kartu yra pernelyg ilgai. Jie netobulėja, todėl ten atėjo laikas pokyčiams. Manau, kad Vašingtone žaidžia geri žaidėjai, bet kartais puikiems vaikinams reikia kitokių situacijų.

Manau, kad jiems sunku eiti tuo keliu, link kurio keičiasi ir visa lyga. Pavyzdžiui, jie žaidžia su dviem aukštais žmonėmis (Dwightu Howardu ir Markieffu Morrisu). Pavyzdžiui, Otto Porteris daugiau turi žaisti ketvirtoje pozicijoje, kadangi jis yra pakankamai aukštas žaisti toje vietoje.

Kai kurias dabartines „Wizards“ detales matau išvykstančias vasarį arba kitą vasarą. Jiems tai išeis į naudą. Johnas Wallas, Bradley Bealas ar Otto Porteris, kažkurio iš šių trijų išvykimas komandai bus geras žingsnis“, – pasakojo Dudley.

„Wizards“ kol kas Rytų konferencijoje rikiuojasi 11-oje pozicijoje.



Komentarai:

djgaffer
Nedurnas Dudley,gerai viską pastebėjo.Branduolys ir geras dalykas,bet kai jis per ilgai žaidžia,tai reikia jau permainų.Nereikia visko ardyti,pakeist vieną,max du žaidėjus ir komanda vėl kiltų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-19
+7
Atsakyti
Pritariu
Neužkalnu dideli pokyčiai nebent sugebėtų įsibėgėti, bet man vistiek atrodo silpnoji grandis mikro Klimatas...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-19
+1
Atsakyti
abcdef
Otto reiktu bandyt ismainyt ir mest treneri. Pirmi du zingsniai manau turetu but tokie. Ko jie lauke kai Buttleri wolves ieskojo su kuo keist. Nu ziuresim :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-19
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.