LeBronas pripažįsta: „Irvingo mainai buvo „Cavs“ eros pabaigos pradžia“

2018-11-19 21:37

Trečiadienio naktį į mūšį prieš „Cavaliers“ komandą kartu su Los Andželo „Lakers“ stosiantis LeBronas Jamesas pasinėrė į Klivlando prisiminimus. Kalbėdama su „The Athletic“ žurnalistu Joe Vardou, 33-ejų žvaigždė atvirai prakalbo apie jo karjeros pabaigą gimtajame krašte signalizavusį momentą. 

„Visi žino, jog kada Kyrie Irvingas buvo iškeistas, tai buvo eros pabaigos pradžia. Tai nėra jokia paslaptis“, – teigė Jamesas.

Jis atskleidė, jog „Cavs“ generalinis direktorius Koby Altmanas nebuvo linkęs iškeisti suirzusio Irvingo, bet supranta, kad už to sprendimo slypėjo savininko Dano Gilberto įtaka. LeBronas įsitikinęs – Gilbertas įsakė Altmanui įvykdyti mainus.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
32
Naudingumas
34
Baudų metimai
67%
8/12
Rezultatyvūs perdavimai
7

„Koby tuomet neseniai buvo paskirtas generaliniu direktoriumi, – atsakomybės naštą nuo Altmano buvo linkęs nuimti LeBronas. – Bet tada tokiu momentu supranti, jog ne vienintelis Koby valdo komandą, ką darė prieš jį dirbęs Davidas Griffinas. Būtent dėl to jis taip lengvai buvo paleistas.“

Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Griffinas „Cavs“ paliko pasibaigus 2016-2017 m. NBA sezonui, birželio viduryje, kai Klivlando ekipa nusprendė nebepratęsti sutarties su šiuo specialistu. Į jo vietą buvo paaukštintas Griffinui asistavęs Altmanas.

Jam perėmus vairą, Irvingas jau buvo išreiškęs norą būti iškeistas, o jo išpildymui prireikė mėnesio.

„Lakers“ į Klivlandą atvyksta per pastaruosius devynis mačus pasiekusi 7 pergales ir atsitiesusi po NBA sezono starto 0-3. Tuo metu be karaliaus likusi „Cavs“ skęsta pralaimėjimų liūne – per 14 rungtynių iškovotos vos 2 pergalės.



Komentarai:

kunigas
Bostonas dabar bus amzinai perspektyvi komanda

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-20
+8
Atsakyti
djgaffer
Iškeitė Irvingą į nieką,bet už tai kaltas tik Griffinas.Jis ir pradėjo tą pabaigą.Pats Bostonas dabar ne formoj,bet komanda tikrai atsigaus.Irvingas jau įsibėgėja,Haywardui dar reikia laiko.Jaunimas daug talento turi,o treneris Stevensas vienas talentingiausių.Tai tik laiko klausimas,kada jie pergales pradės skint.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-20
Atsakyti
As
Už nieką atidavė irvinga. Bet pažiūrėk į bostina :D skęsta bostonas su irvingu o visi kalbėjo, kad dominuos ir gali super finale pasipriešinti gsw. Netinka bostonui irvinga. Praeitą sezoną kai traumuotas buvo ir nežaidė daug geriau atrodė bostonas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-19
+3
Atsakyti
Anonimas
koby???
2018-11-19
-9
Atsakyti
Anonas
Iš tiesų sunku patikėt, kad už nieką atidavė Irvingą. Na taip, Thomas prieš tai turėjo gerą sezoną. Bet gi buvo aišku jau, kad traumuotas jis ir vargu ar kada grįš į buvusią formą.
2018-11-19
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.