J.C. Fulleris palieka „Nevėžį“

2018-11-27 13:57
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Skiriasi LKL pirmenybėse devintoje vietoje žengiančio Kėdainių „Nevėžio“ (2-10) ir amerikiečio Jono-Christopherio Fullerio keliai.

Amerikietis Kėdainių klubo gretose LKL čempionate per 14 minučių pelnydavo po 7,6 taško ir rinkdavo po 3,5 naudingumo balo.

Praėjusiame sezone J.C. Fulleris rungtyniavo Čekijos krepšinio lygoje, kur vilkėjo Prostejovo „Olomoucko“ marškinėlius. Čekijoje gynėjas rinkdavo po 19,1 taško ir atkovodavo po 5,7 kamuolio.

Šį sezoną metami dvitaškiai

49%
18,4
Pataiko: 18,4
Taiklumas: 49,3%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 23
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: Gabrielius Maldūnas

Artimiausias rungtynes „Nevėžis“ žais gruodžio 7-ąją namuose su Panevėžio „Lietkabeliu“ (7-4).



Komentarai:

Ąžuolas
Didžiausia problema treneris Cvirka ji reikia atleisti ir skubiai

Tada pradės žaisti visi Miniotas ir t.t.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-28
+6
Atsakyti
ąžuolas
GERB. TRENERĮ RAMŪNĄ CVIRKĄ LAUK , LAUK
2018-11-28
+2
Atsakyti
ekspertas
lyga turi imtis ir rodyti daugiau iniciatyvos, nba visi klubai yra franchises po lyga, o cia palaida bala. paprastas pavyzdys - to andre hollins agentas paskelbe kazkur intike, kad tipo nesumokejo klubas jam pinigu. tada zurnalistas skambina vadovams - tie dievagojasi, kad mes viska pervedeme, dar kalbejome ar viskas teisingia, patvirtino kad taip.

lyga nesiima jokios iniciatyvos ir nieko visiskai nedaro, bet juk tai kenkia visos lygos reputacijai. o sprendinys labai paprastas - kreipiesi i klubo vadovybe, pareikalauji, kad parodytu mokejimus i jav banka, kad parodytu pavedimus - viskas. jeigu pavedimu nebuvo - viskas aisku, jeigu jie buvo - savo puslapyje paskelbi, kad susisiekem su klubo vadovybe, buvo parodyti negincijami irodymai, kad pinigai sumoketi. vadinasi - agentas skleidzia dezinformacija. paprastas sprendimas situacijos, o lyga visiskai nieko nedare.
2018-11-27
-4
Atsakyti
Anonimas
Visi klubai stiprinasi ar brangesniu grajoku atcisako.

Cia normalu.kaip ir betkioja darboveteja.nepavezi ligio lauk.

Artu statibininkas ar kasioras.reil savo darba ismanyt ir nieks neatleidines.

Jau anksciau galejo nes akis per varzybas i palubes ziurejo pastovei

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-27
-1
Atsakyti
nevezis
Dar pavyko per stebukla nugalet prienus ir toliau sausa serija nesekmiu jau senai reikia stiprintis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-27
-20
Atsakyti
Kad Nevezis nekokia organizacija- tas tiesa...bet kad LKL lygis aukstesnis negu Fulerio galimybes- irgi tiesa, cia jau perkant ji (museu pigus, o ir mokesciai legionieriams mazesni) reikejo ivertinti, na parizikavo Nevezis, abu legionieriai "monkey ballai" - teziurintys krepsio ir savo statistikos, normalaus paso nesugenbantys iskist. Imtu kokius vyrukus papigiai ie NKL -RKL -blogiau nebutu
2018-11-27
+1
Atsakyti
Vytas
Iš komentarų atrodo taip kad norit lygoje turėti 6 klubus, jūs galvojat taip easy gyvenimas yra Dzukijai, Nevėžiui, Skycop ar Pieniniai? Visi jūsų griežti reikalavimai šalintų šias komandas ir liktu vos keli klūbeliai, dar plius jeigu kokiam Lietkabeliui ar Šiauliam nepasiseka su legionu irgi duot per snapa tokiems, tai kas iš vis liktu lygoj... Aš manau gerai yra kaip yra dabar, nes su legionu dažnai daug kas prašauna, o neleisti sezono eigoje taisytis tai nu labanaktis tokiems klubams
2018-11-27
Atsakyti
Xm
Viskas susinormalizuotų, jei lkl pradėtų normaliai tikrinti klubus. Pati organizacija reikalauja, kad biudzetas klubo būtų ne mažiau kaip 450k eurų, tačiau niekad netikrina, ar klubai turi tiek pinigų. Ko pasekoje ir gaunasi, jog sezonui tik įpusėjus paaiškėja, kad kokie bent trys klubai turi biudžete skylę. Tikrai reiktų nusileisti ant žemės lkl vadovybei ir suvokti, kad lygoje yra max 8 veiksnūs klubai. Tad gal verčiau keisti sistemą. Nes dabar kai kurios komandos žaidžia tik todėl, kad žaisti. O paskui kiekvienais metais išlenda lažybų skandalų. Kur jų nebus, kai klubai neturi iš ko algų mokėt. Nors lkl atrodo, kad viskas liuks.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-27
-1
Atsakyti
Kkk
Pritariu Uno. Plius lkl turėtų pradėti riboti transferu kiekį, nes pastoviai apatinės lentelės dalies komandos prisiperka žaidėjų ir po dviejų mėnesių pusę sudėties pakeičia. Apsurdas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-27
-5
Atsakyti
Uno
Šiaip LKLas turi žengt tą žingsnį sumažinti ekipų skaičių pašalinant žlugusias komandas. Nes ir žaidėjų sezonus gadina.

Kita vertus, agentai turi turėt info, į kokią skylę savo klientą kiša. Fulerio vietoj duočiau į galvą agentui už tokios komandos užrodymą.
2018-11-27
+3
Atsakyti
Anonimas
žlugusi organizacija. Geras žaidėjas Fulleris, tik Cvirka nelabai žino kaip su tokiais žaidėjais dirbti.
2018-11-27
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.