Leo Westermannas: „Man labiausiai patinka šaltibarščiai“

2018-11-28 11:45
Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

„Prašom“, – nė kiek nesudvejojęs lietuviškai pokalbio su „Žalgirio radiju“ pabaigoje atsakė Leo Westermannas.

Panašu, jog „Žalgirio“ įžaidėjas Lietuvoje jaučiasi puikiai. Tai puikiai iliustruoja ir faktas, jog po pirmojo sezono žaliai-baltų gretose, prancūzas dar gerą savaitę keliavo po Lietuvą ir bandė susipažinti su įstabiausiomis mūsų šalies vietomis. Ir visa tai – žinant, jog po vasaros ir puikių skaičių statistinėse grafose į Lietuvą nebesugrįš. Šiuos bei kitus įdomius faktus „Žalgirio“ gynėjas atskleidė dalyvaudamas „Žalgirio radijo“ rubrikoje „Užribis“.

„Kadangi tai mano antri metai Kaune, aš jau keliavau aplink visą Lietuvą. Po pirmojo sezono mes su žmona likome Lietuvoje dar dešimčiai dienų, per kurias nuvykome į Trakus, Palangą, žinoma, aplankėme ir žymiausias bei gražiausias Vilniaus ir Kauno vietas, – pasakojo prancūzas. – Manau, kad dabar visai neblogai žinau šiuos miestus ir džiaugiuosi puikiai praleistu laiku.

Šį sezoną metamos baudos

79%
20,8
Pataiko: 20,8
Taiklumas: 79,1%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 15
Daugiausia pataiko: Brandon Davies

Westermannas taip pat atskleidė ir tai, jog pamilo lietuvišką virtuvę.

„Man labiausiai patinka šaltibarščiai, tačiau mėgaujuosi ir visais patiekalais pagamintais iš bulvių, pavyzdžiui, cepelinais“, – atviravo žalgirietis.

Paklaustas apie savo idealus aikštelėje, krepšininkas tarp jų paminėjo ir vyriausiąjį „Žalgirio“ trenerį.

„Negaliu pasakyti, jog turiu kažkokį vienintelį krepšinio idealą, man krepšinis patiko nuo pat vaikystės. Augau žiūrėdamas Šarūno Jasikevičiaus, Theodoro Papalouko, Dimitrio Diamantidžio žaidimą. Iš NBA stebėdavau Steve‘ą Nashą, Manu Ginobilį, todėl juos įvardinčiau kaip vienus iš labiausiai imponuojančių žaidėjų“, – teigė Westermannas.

Gynėjas taip pat papasakojo apie pirmą susidūrimą aikštėje su legendiniu Prancūzijos krepšininku Tony Parkeriu.

„Atsimenu turėjome treniruotę su Prancūzijos rinktine. Man teko žaisti prieš Tony Parkerį, kuris padarė didžiulį įspūdį, jį buvo itin sunku sustabdyti. Gal net išsireikščiau taip, jog jis – nesustabdomas. Atsimenu šią treniruotę, lyg ji būtų vykusi vakar“, – prisiminimais dalinosi Westermannas.

„Žalgirio“ gynėjas taip pat atskleidė mėgstamiausias savo vietas Kaune, prisiminė įspūdžius iš pirmosios krepšinio treniruotės, įvardijo mėgstamiausius teniso žaidėjus, prisiminė, kur išleido pirmąją algą, kokį automobilį vairavo Serbijoje bei „Žalgirio radijo“ gerbėjams parekomendavo mėgstamiausią savo knygą.



Komentarai:

Man labiausiai patiko kai jis buvo CSKA.
2018-11-28
+12
Atsakyti
Anonimas
vėdarus pamiršo
2018-11-28
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.