Eurolygos lyderių mūšyje „Real“ versis be Llullo

2018-11-28 16:04
Nuotr.: SIPA – Scanpix

Madrido „Real“ žvaigždė Sergio Llullas toliau yra kamuojamas kelio skausmų. 31-erių metų gynėjui trečiadienį buvo suteiktas poilsis, kai komanda treniravosi ir ruošėsi artėjančiam Eurolygos mūšiui su Maskvos CSKA. 

Karališkojo klubo vyr. treneris Pablo Laso teigė, jog Llullas pamažu atsikrato sunkios traumos padarinių, bet penktadienį aikštėje nepasirodys.

„Llullas ir Ognjenas Kuzmičius nesitreniravo su komanda ir aišku, kad jie nerungtyniaus. Tikiuosi, kad jie atsigaus per savaitgalį, kuris mums bus laisvas nuo Ispanijos lygos rungtynių“, – sakė 51-erių specialistas.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
18
Naudingumas
27
Baudų metimai
100%
4/4
Perimti kamuoliai
2

Sveikatos problemos stabdo ir kitą „Real“ žvaigždę Rudy Fernandezą, kuris paskutiniu metu net negalėjo treniruotis.

„Rudy šeštadienį dirbo treniruotėje prisisaugodamas, dėl to sekmadienį (su „Barcelona“) žaidė tik pirmoje mačo dalyje. Pirmadienį ir antradienį jis absoliučiai nesitreniravo, o šiandien įveikė tik dalį treniruotės“, – kalbėjo Laso.

Llullas paskutinį mačą Eurolygoje žaidė lapkričio 15-ąją su Maskvos srities „Chimki“, o nuo to laiko praleido keturis susitikimus – po du Eurolygoje ir Ispanijos lygoje. 

Praėjusią savaitę „Real“ Graikijoje 83:88 nusileido Pirėjo „Olympiakos“, o Ispanijos čempionate svečiuose 69:86 krito prieš „Barceloną“. 

„Real“ ir CSKA iki praėjusio Eurolygos turo žygiavo be pralaimėjimų – maskviečiai 92:93 buvo parkludyti Podgoricos „Budučnost“ krepšininkų.

Kuzmičius nerungtyniauja nuo spalio pabaigos.

Llullo statistika šį sezoną:

  MIN 2P M/A 3P M/A FT M/A REB AS ST TO PF PTS EFF GM
Eurolyga 19:25 42.9% 
9/21
40.5% 
15/37
93.8% 
15/16
1.3 
1.3/0
3.6 0.1 1 1 11.1 11.3 7 »


Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.