Ilgai laukta pergalių serija džiaugęsis Grigonis: „Treneris turėtų būti patenkintas“

Tomas Vanagas
„BasketNews.lt“
2018-12-06 22:41

Pirėjo „Olympiakos“ komandą taikliais metimais baudęs Marius Grigonis pagerino asmeninį rezultatyvumo rekordą Eurolygoje ir vedė Kauno „Žalgirį“ į antrąją pergalę paeiliui.

Gynėjas per 27 minutes realizavo 5 iš 6 dvitaškių, 3 iš 4 tritaškių ir surinko 19 taškų bei buvo rezultatyviausias Šarūno Jasikevičiaus treniruojamoje ekipoje, kuri beveik 14,4 tūkst. žiūrovų akivaizdoje 83:79 palaužė Pirėjo „Olympiakos“.

„Labai viskas gerai, kad mes dabar esame pergalių kelyje, – po dvikovos tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Grigonis. – Po ketverių pralaimėtų rungtynių reikėjo bent dviejų iš eilės (laimėtų), dėl to labai visi džiaugiamės ir viskas yra gerai.

Foto galerija

Nemanau, kad žaidimas starto penkete turėjo įtakos. Nesvarbu, žaidėjas kils nuo suolo ar žais startiniame penkete. Mes nesame NBA žaidėjai, kai sako, kad nesikels nuo suolo ir žais startiniame penkete. Pas mus taip nėra ir tai nelabai padarė įtakos.“

Pirmoje dvikovos dalyje varžovų toliašaudės artilerijos nesulaikę kauniečiai į savo krepšį praleido 10 tritaškių ir ilgąją pertrauką pasitiko atsilikinėdami 40:48, bet vaizdas aikštėje kardinaliai pasikeitė antroje mačo pusėje. 

Per ją „Žalgiris“ varžovams leido įmesti 27 taškus, kai tuo metu vien per pirmąjį kėlinį siautėjusi „Olympiakos“ šeimininkams atseikėjo 29 taškus.

„Mes paskui pakeitėme gynybą. Printezis įmetė keturis tritaškius, kai per visas sezoną buvo įmetęs tris. Jie per pirmą pusę gal 10 tritaškių įmetė, mes tik 3 baudas padarėme. Gerai, kad pagaliau padarėme kažkokias išvadas. Manau, kad treneris turėtų būti patenkintas.

Net nepajutau, kad tada buvo spurtas 12:0. Bet tada fanai tikrai garsiai rėkė ir tą jie pajautė, Vassilis Spanoulis prametė vieną baudą. Vienas kitas taškas... Jei fanai gali padėti atimti taškus, jie mums – aukso vertės“, – kalbėjo Grigonis.



Komentarai:

KESa
Tikrai patenkintas. Katik sakė per konferencija.
2018-12-06
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.