Sezono mačą sužaidęs Westermannas: „Stengiausi, kaip galėjau“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ žurnalistas Miunchene
2018-12-15 00:12

Leo Westermannas priminė apie save. Kauno „Žalgiriui“ netekus Nate‘o Wolterso, prancūzas perėmė pagrindinio įžaidėjo vaidmenį, pelnė 19 taškų, įskaitant ir 5 tolimus metimus bei sužaidė geriausias sezono rungtynes.

Vis tik tokių Westermanno pastangų nepakako ir „Žalgiris“ Eurolygos išvykos rungtynėse 84:88 nusileido Miuncheno „Bayern“ klubui.

„Kaip ir tikėjomės, buvo sunkios rungtynės. Jie susitikimą pradėjo žaisdami itin kietai ir mes pirmajame kėlinyje turėjome problemų į tai atsakyti. Kai pavyko pabėgti į puolimą, tada neatlikdavome darbo gynyboje. Vėl praleidome daugiau nei 80 taškų ir tai – tikrai per daug“, – po mačo kalbėjo Westermannas.

Foto galerija

„Be abejo, padarėme per daug klaidų, o taip pat neturėjome dviejų žaidėjų. Tai buvo labai svarbios rungtynės, tačiau turime žiūrėti į ateinančios savaitės susitikimą, kuris bus dar svarbesnis“, – reziumavo prancūzas.

– Komanda sugebėjo grįžti į rungtynes, tačiau ko pritrūko, išlaikant tokį tempą?
– Tokiose rungtynėse prieš tokią komandą tai daryti nėra lengva. Mes turėjome spurtą, tuomet jie atsakydavo savuoju. Manau, jog taip buvo visą antrąją pusę. Ir nors antrąją pusę sužaidėme geriau, to nebuvo gana, nes prastai sužaidėme pradžioje, prasileidome kiek netikėtų tritaškių iš Dericko Williamso.

– Kalbant apie gynybą, kokios klaidos buvo daromos?
– Kaip Šaras visada sako – esame sistemos komanda. Ne visiškai laikėmės žaidybinio plano ir buvo situacijų, kurių galėjome išvengti. Žinoma, jie turi talento puolime, tačiau padarėme ir tokių klaidų, kurias akcentavome dar prieš rungtynes.

– Sužaidėte geriausias sezono rungtynes. Senas geras Leo grįžo?
– Tiesiog bandžiau padėti komandai, nes neturėjome Nate‘o Wolterso ir visi supranta, koks svarbus jis mums yra. Stengiausi taip, kaip galėjau, tikiuosi, jog tokią formą išlaikyti pavyks ir toliau. 



Komentarai:

Geras
To anonimas

Tavo raudonzalupi taboro ,,vakarui"dar toli iki Zalgirio lygio

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-15
+2
Atsakyti
dakota
kiek netiketu tritaskiu is williamso??tai kad Williamsas tritaskius metu 40% taiklumu....tai kaip cia netiketi tritaskiai??
2018-12-15
+2
Atsakyti
.
gal isivaziuos pagaliau, ir grizus neitui turesim du neblogus izaidejus
2018-12-15
-1
Atsakyti
Anonimas
:( Bėk Leo iš šitos parodijos, tu geresnės vertesnis komandos esi tikrai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-15
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.