Skandalas Kinijoje: traumuotam Motiejūno komandos draugui neleidžiama išvykti iš šalies

2018-12-17 20:05
Nuotr.: SIPA
Nuotr. SIPA

Donato Motiejūno komandos draugas Andrew Goudelockas pirmadienio pavakarę savo Twitterio paskyroje paskelbė įrašą, kuriuo teigia, jog yra traumuotas, o Šandongo „Golden Stars“ klubas neleidžia krepšininkui parvykti namo į gimtąją JAV.

„Esu patyręs rimtą traumą, tačiau negaliu gauti leidimo parvykti namo, kur man bus atlikta operacija. Klubo atstovybė nori, kad palikčiau komandą savavališkai, nes taip jiems nereikės man sumokėti. Kaip šitaip galima? Greitu metu šie nesutarimai taps rimtesni“, – rašė Goudelockas.

Amerikietis šį sezoną Kinijos lygoje vidutiniškai žaisdavo po 31 minutę, pelnydavo po 23,3 taško, atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,9 kamuolio.

Tiesa, į kelio traumą patyrusio gynėjo vietą jau spėjo atvykti Ty Lawsonas, kuris šios ekipos marškinėlius vilkėjo dar praėjusiais metais.

30-metis Goudelockas praėjusį sezoną vilkėjo Milano „AX Armani Exchange“ komandos marškinėlius, o Eurolygoje vidutiniškai mesdavo po 12,3 taško ir atkovodavo po 2,4 kamuolio.



Komentarai:

Arbitras
Vat ir lygis tos Kinijos. Viska pasako tokie bajeriai. Bando lygiuotis i NBA, nori pritraukti gerus zaidejus, o tokiais sh.. uzsiima. Megejai buvo, megejai ir liks.
2018-12-18
+2
Atsakyti
Bbbbb
Uh tas klaidomis. Keistas padaras
2018-12-18
+2
Atsakyti
...
Nebūtų aziatai, jei nepabandytų išdurti, apsukti, apipisti kaip nors...
2018-12-17
-5
Atsakyti
Prieš pasirašydamas kontraktą reikėjo gerai pagalvoti kur tu lendi bernaiti
2018-12-17
-1
Atsakyti
Anonimas
Labei norėčiau kat Motejuna neišleisti iš tian kat jis ten ir liktų visa
2018-12-17
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.