Į „Lietkabelį“ grąžinamas Vainausko atleistas Wilsonas

2018-12-31 09:34
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Panevėžio „Lietkabelio“ komandą toliau nepaliaujamai lydi permainos. Panevėžiečiai oficialiai paskelbė, jog nuo ekipos nušalintas Jamaras Wilsonas grįš į rikiuotę ir tęs sezoną Aukštaitijos klube.

„Atsisakyti Wilsono paslaugų buvo būtent Jono Vainausko sprendimas, todėl jam išvykus buvo pasiūlyta atakų organizatoriui pasilikti, o ne ieškoti naujo gynėjo. Juolab, kad FIBA Čempionų lygoje daugiau žaidėjų „Lietkabelis“ negali registruoti“, – rašoma pranešime spaudai.

34-erių amerikiečiui durys buvo parodytos po triuškinamo pralaimėjimo 73:95 Vilniaus „Rytui“. Nuo suolo kilęs atakų organizatorius per beveik 3 minutes sugebėjo pasižymėti tik vienu pramestu dvitaškiu.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
79,9
Pelno taškų: 79,9
Taiklumas: 49,3%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 94
Blogiausias pasiekimas: 58
Daugiausia pelno: Michael Morrison

Iš karto po to, Kūčių dieną, panevėžiečiai išplatino oficialų pranešimą, kuriame buvo skelbiama, jog „Lietkabelis“ atsisakė savo brangiausio žaidėjo paslaugų bei jis negalės dalyvauti komandos veikloje, kol jam nebus rasta nauja ekipa“.

„Ne vėliau nei per 10 dienų įsigysime naują legionierių, kuris bus savo žaidimo stiliumi skirtingas nei dabar puikiai žaidžiantis Vaidas Kariniauskas. Naujokas bus individualiai pajėgus tam tikras situacijas aikštelėje išspręsti savo meistriškumu“, – tada sakė atleidimą inicijavęs Vainauskas, kuris pats penktadienį buvo atleistas iš sporto direktoriaus pareigų. Tiesa, jis liko dalininkų gretose.

Wilsonas FIBA Čempionų lygoje per 9 rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 8,3 taško, atlikdavo po 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,9 kamuolio. LKL pirmenybėse jo statistiniai rodikliai buvo solidesni: vidutiniškai po 9,3 taško, 3,5 rezultatyvaus perdavimo, 3,3 atkovoto kamuolio bei 12,5 naudingumo balo.



Komentarai:

Marcelijus
Puikusis Kariniauskas ... negaliu ziuret kaip jis losia .
2018-12-31
+6
Atsakyti
GTR
Vainauskas geras vadovas kai yra pinigų. Lietkabelio vadovai matyt persigando kai pamatė kiek jiems kainuos Vainausko sumanymai ir jų įgyvendinti tiesiog nebuvo finansiškai įmanoma. Ryto laikais Vainauskas daug puikių žaidėjų surado.
2018-12-31
+5
Atsakyti
morisonas
Morisono taip lengvai neatsiimsi, nes kontrauktas nutrauktas abipusiu sutarimu, ir jis jau zaidzia kitoje komandoje. Wilsonas skaityk kalediniu atostogu gavo, uz jas dar alga gaus, o sugris naujiems metams pailsejes
2018-12-31
+4
Atsakyti
visgi
tas Vainauskas tikrai nesveikas, arba atejes buvo sugriauti komandos. 0 logikos keisti zaidejus (ir dar pagrindini izaideja), kai eurocupe nebegali registruoti nauju.
2018-12-31
+2
Atsakyti
John
Panėvežio cirkas...
2018-12-31
+5
Atsakyti
lietkabelis
dabar isejus vaainauskui galetu vel atstatyt kazka panasaus galetu sugryzt morrisonas kaip kituose komentaruose skaiciau
2018-12-31
-9
Atsakyti
Kasis
Totalus cirkas, gaila krepsininku
2018-12-31
+1
Atsakyti
kuriozas
be izaideju blogai nes kariniauskas patyre trauma tai gerai kad dar su wilsonu nebuvo nutrauke kontrakto
2018-12-31
-2
Atsakyti
kur vainauskai
ten neliudna...
2018-12-31
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.