Wojnarowskis jautriai atsisveikino su JAV sporto pasaulį pakerėjusiu sirgaliumi

2019-01-02 09:16
Nuotr.:

Vienas žinomiausių krepšinio žurnalistų Andrianas Wojnarowskis pasidalino atsisveikinimu su JAV sporto pasaulį savo jautria istorija sužavėjusiu sirgaliumi Tyleriu Trentu.

20-metis vaikinas jau ilgą laiką sirgo vėžiu, o jo gyvybė užgeso antradienio naktį. Trentas buvo didelis „Purdue“ universiteto krepšinio bei futbolo komandų gerbėjas ir išgarsėjęs socialiniuose tinkluose tokio paties likimo žmones drąsino savo žinutėmis.

Jis taip pat ketino tapti sporto žurnalistu ir pastaruoju metu artimai susibičiuliavo su Wojnarowskiu.

„Sutikęs Tylerį sužinojau, kad jis norėtų tapti reporteriu ir, kad mes turime labai daug bendro. Pasakiau jam, kad jei kada norės pasikalbėti apie krepšinį, man drąsiai parašytų.

Taip mes pradėjome susirašinėti beveik kasdien. Svarstėme, į kur galėtų būti iškeistas Jimmy Buttleris arba kas mes iššūkį „Pacers“ ekipai.

Jis turėjo tokį didelį smalsumą, kad tikrai būtų buvęs neeilinis sporto žurnalistas. Tyleris iki paskutiniųjų dienų klausėsi mano podkastų bei domėjosi, kaip NBA ir Plėtojimosi lyga veikia kartu.

Pagalvokite, visą tai daryti gulint mirties patale... Jis buvo nuostabus vaikis, išmokęs mus niekada nepasiduoti ir neprarasti vilties“, – rašė Wojnarowkis.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.