„Ryto“ sirgaliams – pasiūlymas įsigyti abonementus į „Juventus“ rungtynes Utenoje

2019-01-02 16:04
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Pastaruoju metu visose Utenos „Juventus“ namų rungtynėse besilankantiems Vilniaus „Ryto“ sirgaliams – specialus pasiūlymas. „Juventus“ klubas kviečia įsigyti specialius abonementus į visas likusias 2018-2019 metų sezono rungtynes Utenos arenoje.

„Abonementai, kurie kainuoja 30 eurų, galios į visas rungtynes, tarp kurių bus tokios, kaip šeštadienio dvikova, KMT taurės turnyro ketvirtfinalio susitikimas, vasario 2 dieną vyksiantis mačas su Klaipėdos „Neptūnu“ ar kovo 16 dieną numatomą dvikovą su Alytaus „Dzūkija.

Vietos išdėstytos J sektoriuje, kuris skirtas varžovų komandų sirgaliams, tad visuose mačuose bus galima sudaryti jungtines pajėgas su kitų miestų ar komandų aistruoliais“, – rašoma „Juventus“ išplatintame pranešime.

Abonementus galima įsigyti www.tiketa.lt arba jos platinimo vietose. Abonementų skaičius ribotas.



Komentarai:

to 2020
ka cia nusisneki. paeme girdziuna su butkevicium tai cia visi zaidejai??? blt blt is kur tokiu atsilikeliu atsianda. zaidejai negaudavo algu tai turejo teise iseiti kur jiems geriau, neptunas niekaip ju nebutu islaikes siam sezonui. gal jau uzteks verkslenti? cia net ne mums klaipedieciams labiausiai skauda, kad pasieme tuos du zaidejus, o zalfaniams, kurie baisiai pavydi, kad su jais niekas nedraugauja. esat neispruse kaimieciai va jums ir atsakymas del ko.
2019-01-02
+2
Atsakyti
2020
Idomu, ant ko Neptuno fanai sedi, kad taip nesiorientuoja aplinkoj. Rytas susirenka geriausius ju zaidejus, yra lygiavertis varzovas del medaliu, bet jie nesiparina vaziuodami i kita Lietuvos gala, kad tik islaizytu iseinamaja rytfaniams, kuriems jau net i Utena baisu vieniems vykti. Parodykit charakteri, turite puikia komanda, nesuprantu, kam taip sudintis veidus?
2019-01-02
-6
Atsakyti
Anonimas
Nesveiki kaskokei uteniskei tai džiaukitės kat sirgalių privažiuoja ir užpildo salė jūsų klounai jus tikras kaimas baisu
2019-01-02
-1
Atsakyti
djgaffer
Sekmadienį pasakojo,tik tiksliai nepamenu.Ryto ar Neptūno fanai po vienų varžybų sumušė Juvės sirgalius,kurie net nebuvo tikri Juvės fanai.Utenos klubo atstovai tai pasakė ir po to pradėjo važinėt į Uteną rytfaniai.Ko tiksliai,tai nežinau.Bet čia gražų gestą Juvės organizacija parodė.
2019-01-02
+8
Atsakyti
777
Gal galit kas nors papasakot priešistorę ko jie važinėja į kiekvienas Juventus rungtynes?
2019-01-02
-2
Atsakyti
Anonimas
Uteniškiai išvis nesveiki ,koks ju skirtumas kas su kuo važineja .
2019-01-02
+8
Atsakyti
haha bus Ryto fanams važiuoti su Neptūnu į Uteną
2019-01-02
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.