Pralaimėjimo priežastį įvardinęs Trinchieri: „Tai buvo geros rungtynės“

Laura Ivaškaitė
BasketNews.lt
2019-01-02 21:41

Ketvirtajame kėlinyje minutės pertraukėlės paprašęs Andrea Trinchieri sukryžiavo rankas bei kurį laiką tiesiog tylėjo – Belgrado „Partizan“ Europos taurės „Top-16“ etapo starte taip ir nerado reikiamų priešnuodžių Vilniaus „Rytui“.

Nors serbų klubas varžovams kabinosi į atlapus ir likus žaisti porą minučių atsiliko vos dviem taškais, nuskambėjus finalo sirenai švieslentė rodė vilniečiams palankų rezultatą – 80:74.

Nepaisant pralaimėjimo, į spaudos konferenciją atėjęs Trinchieri buvo gana neblogos nuotaikos. Trenerio teigimu, jo komanda dalį rungtynių demonstravo kokybišką žaidimą.

Foto galerija

„Manau, kad jūs Lietuvoje gerai žinote krepšinį ir galite pasakyti, kad tai buvo geros ir gražios rungtynės. Mes kovojome, grįžome į mačą, bet vėliau klaidos mums kainavo per daug. Tai yra mūsų problema. 

Darome daug gerų dalykų, kokybiškai dalijamės kamuoliu, bet nesugebame pakankamai susikaupti. Be šio dalyko laimėti išvykoje yra sunku“, – po mačo sakė Trinchieri.

„Partizan“ gretose labiausiai išsiskyrė 17 taškų pelnęs ir 8 kamuolius atkovojęs Rado Zagoracas, dar 15 taškų surinko Jockas Landale.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.