Pagrindinę CSKA problemą įvardinęs Nando De Colo: „Turėjome būti labiau susikaupę“

Laura Ivaškaitė
BasketNews.lt
2019-01-04 22:56

Nors Maskvos CSKA po sunkios kovos iškovojo pergalę ir išvykoje 84:79 įveikė Kauno „Žalgirį“, rusų klubo krepšininkų rūbinėje džiugių nuotaikų buvo mažai. To priežastis – pastaruoju metu banguotas žaidimas Eurolygoje.

Visgi į „Žalgirio“ krepšį 13 taškų įmetęs, 2 kamuolius atkovojęs bei 3 rezultatyvius perdavimus atlikęs Nando De Colo džiaugėsi gerai pasibaigusiu vakaru Kaune. 

„Manau, šiandien atlikome neblogą darbą, nepaisant to, kad trečiajame kėlinyje „Žalgiris“ sugrįžo į rungtynes. Iki pat pabaigos tikėjome savimi ir žaidėme komandinį žaidimą, todėl ir pavyko laimėti“, – „BasketNews.lt“ sakė jis.

Foto galerija

Rungtynėse pirmuosius šešis tritaškius sumetusi CSKA iki pat ilgosios pertraukos žaidimo vadeles laikė savo rankose, tačiau trečiajame kėlinyje atsipalaidavę iniciatyvą atidavė varžovams.

„Tai buvo nelengvos rungtynės, mes tai žinojome, tad turėjome būti labiau susikaupę. „Žalgiris“ trečiajame kėlinyje pradėjo geriau pataikyti ir mes kiek pasimetėme. Koncentracijos išlaikymas dabar yra pagrindinė mūsų problema, kurią turime panaikinti“, – kalbėjo De Colo.

CSKA šiose rungtynėse, be sulėtėjusio tempo, turėjo tvarkytis ir su problemomis baudos aikštelėje – „Žalgiris“ iš viso metė 43 baudas, o Maskvos klubas – 25.

„Toks žaidimas. Nepaisant to, kad „Žalgiris“ metė žymiai daugiau baudos metimų, išlaikėme gerą žaidimą gynyboje ir dalijomės kamuoliu puolime“, – teigė De Colo.

Paklaustas apie itin karštai arenoje virusias emocijas, teisėjų sprendimus ir žaidimą vis stabdžiusias vaizdo peržiūras, gynėjas plėstis nenorėjo.

„Šioje arenoje žaisti visada sunku, sirgaliai labai garsiai palaiko „Žalgirį“, jie laimi, ar pralaimi. Ypač sugrįžę į rungtynes, jie buvo smarkiai užsivedę“, – trumpai pakomentavo prancūzas.

Aštuoniomis pergalėmis Eurolygos sezoną pradėjusi CSKA per pastarąsias aštuonias rungtynes patyrė keturias nesėkmės.

Tačiau De Colo jokių gilesnės krizės požymių neįžvelgė.

„Sezonas yra ilgas ir sunkus. Pakilimų ir nuosmukių neišvengsime, tad turime tiesiog dirbti toliau ir ruoštis ateinančioms rungtynėms“, – teigė gynėjas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.