Prie „Žalgirio“ prisijungęs Thompsonas: „Tai buvo greitas ir lengvas sprendimas“

2019-01-08 13:47
Nuotr.:

„Žalgirio“ arenoje antradienio rytą apsilankė Kauno „Žalgirio“ naujokas 30-metis 203 cm ūgio amerikietis Deonas Thompsonas. Pirmadienį į Lietuvą atskridęs žaidėjas apžiūrėjo „Žalgirio“ rūbinę, treniruočių salę bei pasimatavo „Žalgirio“ uniformą.

Krepšininkas pirmajame savo interviu su „Žalgiris TV“ kalbėjo apie naują karjeros stotelę, „Žalgirio“ sezoną bei savo žaidimą.

„Greitai apsisprendžiau dėl žaidimo „Žalgiryje“. Tai buvo greitas ir lengvas sprendimas, – teigė Thompsonas. – Kai turi omenyje tokią komandą kaip „Žalgirio“ su savo sirgaliais, miestu ir organizacija, nėra sunku atvykti čia ir apsivilkti „Žalgirio“ marškinėlius. Nereikėjo galvoti apie tai dukart. Esu laimingas būdamas čia.“

Deon Thompson

Deon  Thompson
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: PF
Amžius: 30
Ūgis: 203 cm
Svoris: 110 kg
Gimimo vieta: JAV

Prieš sudedant parašus ant sutarties su „Žalgiriu“, Thompsonas turėjo su kuo pasikalbėti apie Kauno ekipą. Praeityje amerikietis yra rungtyniavęs su buvusiais žalgiriečiais – Justinu Dentmonu, Nate‘u Woltersu ir Augusto Lima. Be to, pastarojoje savo karjeros ekipoje – Burgoso klube – krepšininkas rungtyniavo su dviem lietuviais Deividu Gailiumi ir Tadu Sedekerskiu.

Negana to, naujasis žalgirietis aktyviai sekė Eurolygos rezultatus žaisdamas Ispanijoje. Krepšininkas tikisi, jog galės suteikti papildomos jėgos traumų išretintam „Žalgiriui“.

„Visuomet seku Eurolygos rezultatus, domiuosi naujienomis. „Žalgirio“ komandai koją kišo traumų virusas, šiek tiek sustabdęs komandą. Žalgiriečiai vis dar gerai kovoja Eurolygoje, šiuo metu jie užima 9-10 vietą turnyro lentelėje bei kovoja dėl patekimo į atkrintamąsias. Esu puikiai susipažinęs su situacija. Esu laimingas būdamas čia ir galėdamas duoti komandos priekinei linijai jėgų bei padėti ekipai“, – kalbėjo antruoju numeriu pažymėtus marškinėlius vilkėsiantis aukštaūgis.

Iki sezono Ispanijoje Thompsonas savo karjeroje retai atakuodavo iš toli, tačiau būtent pirmajame sezone Burgose ekipoje krepšininkas pratrūko tolimais metimais – pataikė 21 tritaškį iš 51 Ispanijos krepšinio čempionate 2017–2018 m. sezone. Žaidėjas tikina, jog tiesiog stengiasi prisitaikyti prie šiuolaikinio krepšinio tendencijų.

„Toks jau yra modernus krepšinis – norint žaisti ketvirtojo numerio pozicijoje turi pataikyti iš distancijos, kad galėtumei paveikti varžovų gynybą, sukelti jai sunkumų. Tiesiog tritaškiai – papildomas ginklas mano žaidime. Galiu būti efektyvus varžovų baudos aikštelėje, jeigu pridedu tritaškius, tampu dar labiau pavojingu žaidėju. Žinant koks dabar yra krepšinis, privalai gerai pataikyti iš toliau“, – teigė Thompsonas.

Krepšininkas džiaugėsi sulaukęs daug sveikinimų iš klubo sirgalių socialiniuose tinkluose. Siųsdamas žinutę gerbėjams, amerikietis džiaugėsi būdamas naujoje ekipoje.

„Norite pasakyti ačiū visiems už sveikinimus prisijungus prie komandos. Gavau daug žinučių. Džiaugiuosi galėdamas vilkėti šiuos marškinėlius. Tikiuosi suteiksiu progų džiaugtis mano žaidimu“, – tvirtino Thomposonas.

Interviu metu krepšininkas taip pat kalbėjo apie susidūrimą aikštėje su Šarūnu Jasikevičiumi, žaidimą ketvirtoje  ir penktoje numerio pozicijose bei kitus dalykus.



Komentarai:

Anonimas
butu jis tikrai geras,tokioj sudkomandej nesedetu todel belieka melstis kad jam paeis nes priesingu atveju pinigai i bala
2019-01-08
+3
Atsakyti
As tk 7 pergales
Cia eurolyga pinigai vartuosi uz laimetas varzybas ir bus tu pergaliu as linkiu zalgirio k
2019-01-08
+3
Atsakyti
BBb
Parachovskis nieko gero net pries Gebena nepdare, net neea apie ka kalbet cia
2019-01-08
+3
Atsakyti
Zalios akys
Deon man patinka vis labiau, Zalgiriui gali buti labai naudingas, o ir zaidimo laiko turetu gauti pakankamai. Sekmes jam ir komandai!
2019-01-08
+1
Atsakyti
Anonimas
netikiu, kad bus kažkas wow, bet turėtų padėti. nebus pagrindinis, bet svarbu ir duoti poilsio kitiems. o ir brangus turbūt nebuvo ypatingai. Žalgiris tiek su bilietais per pirmą sezono pusę užsikėlė, kad turbūt nebuvo sunku pasiimti tokį.
2019-01-08
Atsakyti
:)
Nesinori prisikalbet, kad tik nebutu kaip su Derrick Walton Jr. :] 0 impact
2019-01-08
+3
Atsakyti
Jonas
Aukštas IQ jaučiasi labai ! Šaunuolis ! Tikimės aikštėje tokio pačio :)
2019-01-08
+3
Atsakyti
eksperte nefantazuok
labai jau zinomas is kur cia istraukei traumu istorija neprisikalbek kas buvo anksciau
2019-01-08
+2
Atsakyti
fantastika
is to kaip desto sakinius ir kalba tikrai atrodo protingas ir geras vyrukas tikiuosi pritaps lengvai ir greit duos apciuopiamos naudos aiksteleje
2019-01-08
+1
Atsakyti
to ekspertas

o tu gal ligonis štoli? ACB "eksperte" yra stipriausias nacionalinis čempionatas Europoj ir turėt ten 12 pts, 6 reb vidurkį nėra nieko gero. Suprantu, kad tavo komandėlė gali tenkintis nustekentais Europoje belarusais ir Makrofleksais, bet taip nederėtų šnekėt, žinant, kad šitas žmogus bus gera paspirtis iškaršt kailį laikraščiui, bei daugumai Eurolygos komandų :)
2019-01-08
Atsakyti
ekspertas
deonas yra traumu nustekentas zaidejas. alboj sulose gerai, pries plazos zalgiri kaune gal 8 taskus sumete, o jau alba namie takart pasityciojo is zalio skuduro, nusivale takart jis kojas gal su 16 tasku ir 20 naudingumo balu. o alba laimejo 22 taskais. bet po to buvo bayernas ir prasidejo traumos, daug praleisdavo rungtyniu. ko pasekoje krito kaina, teko ir i kinija vykti, ir jau jis siai dienai nebedomina rimtu eurolygos komandu, niekas nenorejo rizikuoti su jo traumu istorija, del to teko apsistoti kukliame ispanijos klubelyje, kuris dar ne taip seniai zaidejo tik 2oj lygoje. zali bando rizikuoti, aisku, sumokejo ir išpirka ir pasiule jam gerokai didesne alga nei kad tam kukliame klubelyje. mano spejimas - didele rizika, kad ir jis gaus trauma ir negales zaisti, jam gali buti sunku zaisti prie siuolaikines eurolygos intensyvumo, galu gale ir dvigubos savaites, bus karaliaus taure, lkl savaitgaliais, ziuresim kada subyres.
2019-01-08
-1
Atsakyti
kaunas
nekantriai lauksim debiuto dziugu kad gavo daug sirgaliu zinuciu kaip ir net domedavosi eurolygos rezultatais ir daug pazystumu turi
2019-01-08
-6
Atsakyti
sveikas atvykes
nuteikia pozityviai tikrai pades komandai jegos po krepsiu puikus atsiliepimai apie kluba zalgiri
2019-01-08
-6
Atsakyti
sveikas atvykes
pasirodo jau vakar atvyko kogero velai nieko neskelbe kaip iprasta buna pasitinka oro uoste
2019-01-08
Atsakyti
nesivaizdink dilmah
thompsonas greiciau apeis tavo Parachovski geriau patyletum
2019-01-08
+8
Atsakyti
Anonimas
Lauksim vaizdo kaip laužys:)) ir tavo arbatinės agonijos
2019-01-08
-3
Atsakyti
Dilmah
Parachovskis sulaužys šitą kiaušinį!
2019-01-08
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 17

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.