Apie Eurolygos nenuspėjamumą kalbėjęs Jasikevičius: „Važiuojame su idėja, kad galime įveikti bet kurią komandą“

Tomas Vanagas
2019-01-09 09:47

Kauno „Žalgiris“ po antradienio vakarą patirtos nesėkmės Stambulo „Anadolu Efes“ klubui išvyksta į Turkiją, kur kovos su kita Stambulo miesto komanda – „Fenerbahče“.

„Svarbiausia bus fizinis kontaktas, kuriuo jie pasižymi. Taip pat reikia apriboti Kosto Slouko veiksmus ir neleisti jiems mesti tritaškių“, – pagrindinius akcentus prieš rytojaus dvikovą oro uoste vardino Šarūnas Jasikevičius.

Željko Obradovičiaus auklėtiniai taip pat pralaimėjo pirmąsias šios savaitės Eurolygos rungtynes. „Fenerbahče“ Maskvoje per pratęsimą 78:84 nusileido vietos „Chimki“ klubui ir taip nutrūko Eurolygos vicečempionų 12-os pergalių serija.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
13
Naudingumas
26
Atkovoti kamuoliai
12
Perimti kamuoliai
2

„Sezonas yra ilgas ir bet kuri komanda Eurolygoje gali apžaisti bet kurią. Tai jau yra įrodyta. Mes važiuojame su idėja, kad galime įveikti bet kurią komandą“, – apie Stambulo klubo pralaimėjimą kalbėjo ir savo komandos galimybes Turkijoje įvertino „Žalgirio“ vyriausiasis treneris.

Su komanda į Stambulą vyksta ir naujasis kauniečių pirkinys Deonas Thompsonas. Jasikevičius teigė, jog ketvirtadienio vakarą turėtume išvysti amerikietį ant parketo.

„Jis dar neturėjo nė vienos treniruotės su komanda. Šį vakarą bandysime jį įvesti į gynybos ir puolimo sistemas. Manau, kažkiek laiko turėtų rungtyniauti (Thompsonas), pažiūrėsime, kiek laiko“, – sakė Jasikevičius.

„Žalgirio“ treneris, prisiminęs vakarykštį pralaimėjimą, teigė, jog svarbiausia yra žaisti komandiškai.

„Vakar pagrindinis akcentas buvo tas, kad mes nežaidėme komandiškai. Mes neturime tokių talentingų žaidėjų puolime kaip Mike'as Jamesas ar Aleksejus Švedas. Turime žaisti komandiškai.“



Komentarai:

Sharas..
Akivaizdu kad turi rimtu problemu su alkoholiu... To nepaslepsi su tokiu veidu... Susiimk kol dar nevelu! Butu gaila prarasti toki talentinga treneri.
2019-01-11
+7
Atsakyti
Cercas
Šarai, vyrai psihologinėje duobėje. Tai blogiau nebus. Tegul sulošia laisviai puolime, jei gauna walkupas, walton, ir visi kiti vidutinį ar tritaškį metimą tai privalo mesti, nes jei neųaudysi tai ir neprasišaudysi. Žaisėjai matosi bijo puolyme suklyst. O mes krepšinio šalyje žinome, kad vienad Davis puldamas tikrI nelaimės. Turi pulti visa kamansa, nes kitaip likusiem žaidėjam bus baimė atauok ir tada žlugs komanda. Taip kad tegul ketvirtadienį visi taško metimųs kiek tik gali ! Kaip Anadolu prie Terasovičiaus:)!
2019-01-09
-7
Atsakyti
LTU
O aš tikiu rytu
2019-01-09
+8
Atsakyti
Sharai
Nemalsink streso alkoholiu, tai neisspres problemu
2019-01-09
+6
Atsakyti
užjauskime Šarūna
tam Jaskai gydytis reikia,psichopatas konkretus
2019-01-09
+11
Atsakyti
Lt
Issipagiriojo lt pagaliau. Jaska buvo ant bangos, visiems atrode va koks kietas, kaip rekia ant visu, tokio reikejo mums. Kas is to rekimo jei ziniu nera??? Jau tampa anekdotu tas jo rekimas, niekam nebeidomu. Dabar isgelbes tik trenerio zinios o ju nera. Vyti lauk ta debila!!!
2019-01-09
+5
Atsakyti
Jhgj
Jesikevicius gyvena jau ydejom sumenko jo mentalitetas prarado pasitelejima savim ir komanda o tai reiškia pareina ir psichologija žodžiu giliam mėšle sedat
2019-01-09
-2
Atsakyti
lrytas
olimpinis cempionas paulauskas kai kurie zalgirio legionieriai iklimpe purve
2019-01-09
-6
Atsakyti
palaikom zalgiri
kur be zaistu reikia islikt vieningai su zalgiriui sunkesniu metu sirgaliai parodo istikimybe ploja atsistoja
2019-01-09
Atsakyti
Jonas
Na siandien laukia idomus macas visi zouresim orgija kaip ryta seksualiai isniekins:D
2019-01-09
Atsakyti
djgaffer
Faktas,kad EL visi yra įveikiami.Tą vakar ir Khimki parodė.Bet čia gal net blogiau,nes Feneras bus piktas,kaip reikiant.Dar ir namie žais.Tikiu Žalgiriu,bet matant jų žaidimą,daug optimizmo kažkaip nėra.Kad ir kaip bebūtų,palaikymas bus visada ir lieka tik sėkmės palinkėt.
2019-01-09
+2
Atsakyti
krepsinis.net
vaistai kurie galetu isgyditi serganti zalgiri
2019-01-09
-2
Atsakyti
Gagas
Geriausia tavo ideja butu Biruti su dar keliais palikt Stambule kilimu pardavinet!
2019-01-09
-10
Atsakyti
zinute dimaham rytfaniam
jai rytfanis turetu smegenu tai noretu, kad zalgiris eurolygoj visada laimetu. nes.... atspekit rytfaniai ant ko zalgiris issilies ar islies savo pikti? cha cha cha teisingai pagalvojot.

kai zalgiriui gerai sekasi eurolygoj tai pries ryta net nezaidzia, prisiminkit praitus metus kai zalgiris jum dovonojo pergales. jai siemet eurolygoj nesiseks tai dovanu nelaukit.

cia kaip gyvenime jai vyrui darbe nesiseka tai jis issilieja ar islieja pikti ant zmonos. taip ir cia jai zal nesiseks tai patys zinot kur islies jis. taip kad dziaukites ir toliau rytfaniai.
2019-01-09
-2
Atsakyti
-
Viskas aiskiai matosi aisktelej...o jis vel sneka savo pasakas, vel sistemos kurios matyt tik jam suprantamos. Ir su tokiu zaidimu Jus galit iveikti bet ka??? Kosmonautas.
2019-01-09
+5
Atsakyti
Dilmah
Įsivaizduoju, kaip pralošus ruskyne Fenerbahce pamyluos kawianskus Stambule! Neveltui isterikas minėjo, kad į Turkiją vešis daug vazelino!!! :DDDDD
2019-01-09
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 16

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.