Eilės komandų susidomėjimo sulaukęs Anthony apsisprendė, kada pasirinks naują klubą

2019-01-18 18:36
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Nuo lapkričio pradžios iš NBA arenų prapuolęs Carmelo Anthony ruošiasi dar vienam karjeros sprendimui. „The Athletic“ žurnalistai Samas Amickas ir Joe Vardonas praneša, kad 34-erių veteranas yra sulaukęs eilės komandų susidomėjimo, bet galutinį atsakymą vienai iš jų pateiks pateiks prieš mainų lango pabaigą vasario 7-ąją.

Anthony kol kas vis dar priklauso Hjustono „Rockets“, bet yra atskirtas nuo komandos. Nėra aišku, kaip vyks šio krepšininko perėjimas į kitą komandą – bus iškeistas arba atleistas, jog galėtų pasirašyti kontraktą.

Vietos NBA neberandančio Anthony klajonės prasidėjo nuo 2017 metų rugsėjo, kai Niujorko „Knicks“ jį išsiuntė į Oklahomos „Thunder“. Neprisitaikęs prie žaidimo kartu su Russellu Westbrooku ir Paulu George'u, jis buvo iškeistas į Atlantos „Hawks“, kuri ilgametį NBA krepšininką atleido.

Carmelo Anthony

Carmelo  Anthony
Komanda: Houston Rockets
Pozicija: SF
Amžius: 34
Ūgis: 203 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Merilendas, JAV

Tada Anthony sukirto rankomis su „Rockets“ dėl minimalios 2,4 mln. JAV dolerių vertės kontrakto, tačiau ir Hjustone jo karjera šį sezoną truko tik 10 rungtynių.

Pirmąkart karjeroje nuo suolo rungtynėse kilęs Anthony vidutiniškai per 29 minutes pelnė po 13,4 taško ir atkovojo po 5,4 kamuolio.

Prieš jam persikeliant į Hjustoną, ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbė, kad tarp Anthony susidomėjusių ekipų buvo Majamio „Heat“ ekipa.

Gruodį „The Athletic“ atstovas Vardonas dalijosi informacija, jog LeBroną Jamesą domina galimybė pasikviesti savo bičiulį į Los Andželo „Lakers“, bet vėliau karaliui buvo atkirsta, kad ne jis priiminėja sudėties formavimo sprendimus.

 



Komentarai:

djgaffer
Būtent.
2019-01-20
Atsakyti
Ernestas
Geras zaidejas , bet ne visi geri zaidejai gali pritapti visur
2019-01-20
+8
Atsakyti
Borisas
Galetu i Oaklanda keltis, sugrazintu sioki toki jegu balansa lygoje
2019-01-19
+6
Atsakyti
žales
SkyCop Prienai ;) laukia Anthony taves
2019-01-19
+2
Atsakyti
Anonimas
geriausia vieta i koki heata butu
2019-01-18
+1
Atsakyti
Rytas visada laukia legendų
2019-01-18
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.