Waltono pasirodymu pasidžiaugęs Grigonis: „Jam reikėjo tokių rungtynių“

Jonas Lekšas
„BasketNews.lt“
2019-01-18 22:37

Kauno „Žalgiris“ pergale 82:69 mače su Atėnų „Panathinaikos“ nutraukė keturių pralaimėjimų Eurolygoje seriją. 13 taškų pelnęs ir 18 naudingumo balų surinkęs Marius Grigonis po rungtynių vylėsi, kad ši pergalė padės kauniečiams už nugarų palikti nesėkmingą atkarpą.

„Labai tikiuosi, – paklaustas, ar „Žalgiris“ išlipo iš duobės, į kurią buvo įkritęs pastaruoju metu, teigė Grigonis. – Čia sportas ir gali būti visaip, tačiau, jei mes norime būti gera komanda, turime išlaikyti gerą žaidimą.“

Žalgiriečiai antrąją rungtynių pusę laimėjo 17 taškų persvara. „Žalgirio“ gynėjas teigė, jog tokį žaidimo pasikeitimą lėmė gynyba.

Foto galerija

„Mums pavyko sustabdyti jų greitas atakas, iš ko jie pelnė nemažai taškų. Taip pat gerai keitėmės gynyboje“, – apie žaidimą antroje mačo dalyje kalbėjo Grigonis.

Antrojo kėlinio pradžioje pagrindinis „Žalgirio“ atakų organizatorius Nate'as Woltersas buvo priverstas palikti aikštelę dėl patirtos čiurnos traumos, tačiau jį pakeitęs Derrickas Waltonas puikiai atliko savo užduotis. Waltono pasirodymu džiaugėsi ir Grigonis.

„Šiandien jis labai gerai kontroliavo komandą. Jam reikėjo tokių rungtynių. Po tokio mačo turėtų atsilaisvinti Derricko rankos ir mums jo pagalbos labai reikia, ypač, kai Leo (Westermannas) yra traumuotas“, – kalbėjo 13 taškų pelnęs gynėjas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.