Pitino žarstė komplimentus Lietuvai: „Nesu matęs daug tokių dalykų“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“
2019-01-18 23:16

Per daugiau nei 4 dešimtmečius trunkančią trenerio karjerą Rickas Pitino yra matęs daugybę krepšinio arenų ir sirgalių visame pasaulyje, tačiau tai, ką išvydo Kaune, jam paliko neeilinį įspūdį. Atėnų „Panathinaikos“ strategas po dvikovos „Žalgirio“ arenoje kelis sykius pakartojo, kokį įspūdį jam paliko Lietuva ir Kaunas.

„Puiki atmosfera, puiki arena, nuostabios emocijos, man tai paliko didelį įspūdį“, – vos pradėjęs spaudos konferenciją, sakė Pitino.

Po kelių minučių jis vėl grįžo prie to paties ir tęsė: „Puiki vieta, nuostabūs žmonės, man tikrai paliko įspūdį tai, ką jūs čia turite. Puiki arena. Nesu matęs daug tokių dalykų. Tikrai super atmosfera. Esu labai sužavėtas.“

Foto galerija

Komplimentus jis žarstė ir arenai, ir klausimą uždavusiam žurnalistui, tačiau liko nusivylęs savo komandos žaidimu antroje mačo pusėje.

„Pirmoji rungtynių pusė mums buvo geriausią per tą laiką, kai aš čia esu. Gynyba buvo išskirtinė, kamuolio judėjimas buvo išskirtinis, o antroje rungtynių pusėje mes grįžome prie to, dėl ko pralaimime rungtynes – atlikome neatsargius kamuolio perdavimus, puolime nevykdėme savo planų, – sakė Pitino. – O tada jie sugriuvo gynyboje. Tai mane labiausiai erzina – kai pradėjome atsilikti, sugriuvome gynyboje ir pradėjome žaisti kaip nedisciplinuoti žaidėjai. Reikia išmokti, kaip reikia žaisti atsiliekant išvykoje, kad laimėtumei. Man labai patiko pirma rungtynių pusė, labai nuvylė antroji.“

Iki ilgosios pertraukos „Panathinaikos“ iš baudos aikštelės pelnė 22 taškus ir metė vos 6 tritaškius. Antroje rungtynių dalyje iš baudos aikštelės buvo įmesta 12 taškų, o tritaškių – net 17.

Paklausus apie tokius skirtumus trenerio, jis pradėjo dalyti pagyrimus žurnalistui.

„Jūs tai pastebėjote, o mano komanda – ne. Bravo jums. Kai nueisite į į rūbinę, pasakykite tą komandai“, – pasiūlė Pitino.

Po kelių akimirkų jis pats baigė spaudos konferenciją, taip tarsi parodydamas, kad dviejų klausimų jam šį vakarą užteks.

Strategas iš JAV prie „Panathinaikos“ vairo patyrė trečiąją nesėkmę per penkerias rungtynes Eurolygoje.



Komentarai:

sw
اذا كنت تعاني من وجود اي تلف يتكرر في جميع اجهزتك الكهربائية المتنوعة من كبرى التوكيلات المختلفة الموجودة في جمهورية مصر العربية فلا تتردد في زيارة اقرب فرع لمنزلك من فروعنا المعتمدة لمراكز الصيانة الاقرب لمنزلك اينما كنت في محافظات مصر و التي تعتمد على فريق متخصص من فنيين الصيانة

https://www.americool-maintenance.com

https://www.powereg.com

https://www.trane-maintenance.com
2019-01-23
-2
Atsakyti
sw
شكرا
2019-01-23
Atsakyti
djgaffer
Jau atvykęs Pitino neslėpė susižavėjimo,tai kažkaip ir tikėjausi,kad pažers komplimentų.Taip ir įvyko.Čia dar įdomią temą užvedėt,tai pasakysiu,kad be krepšinio,dar turim juk ir plaukikus,lengvaatlečius,irkluotojus,paplūdimio tinklinį,kur daug medalių parveža.Daug šalių yra,kur iki šiol dar jokio medalio nėra iškovoję stambiuose turnyruose,o pas mus jau dešimtim galim juos skaičiuot.Maža šalis,bet sugebam daug talentų užaugint.Ir ne vienoj sporto šakoj.
2019-01-19
+2
Atsakyti
to x
islandai turi ir futbolo ir ledo ritulio ir rankinio rinktines geras bet kas is to? Geri bet ne tiek kad kazka laimetu (nebent rankinyje nezinau nes nesidomiu).
2019-01-19
-8
Atsakyti
x
del futbolo manau Islandai nesutiktų , kita vertus jie neturi krepšinio bet yra dar ir rankinis kur pastoviai kovoja del prizinių vietų
2019-01-19
-9
Atsakyti
To Siaip
Kai tas tavo ale Lietuvos futbolas pradės rodyti kažkokius bent panašius rezultatus kaip krepšininkai, tada ir jūs gausit finansavimus. O kai futbolą valdo vagys ir visokie banditėliai, tai apie ką kalba?
2019-01-19
-2
Atsakyti
Siaip
Viskas atiduota krepsiniui, kuris pasaulyje niekam neidomus , o likusios sporto merdeja, geda del futbolo pries visa pasauly, bet neesme nes yra puiki krepsinio arena ..
2019-01-19
+1
Atsakyti
Yolo
Atmosfera tai kazkoks kosmosas, pradejau ziuret Zalgiri nuo 2002 ar 2003 ir nepamenu tokios atmosferos ir palaikymo kaip siemet, ziurint per tv kai visa arena palaiko komanda net siurpas nueina is malonumo, butu galima klausytis ir klausytis tokios arenos :)
2019-01-19
-5
Atsakyti
siaip tai pagarba
Pasnekejo kaip riktas zmogus. Ne koks kleiza ar guoga
2019-01-19
+3
Atsakyti
My
Tai yra nuostabu. Nuostabu turėti tokią komandą, tokius sirgalius, nuostabu girdėti iš tokių žmonių kaip Pittino pagyras visai atmosferai, kurią sukūrė didelės mūsų širdis. Tiesa, ne visiems pseudoekspertams hipokritams tai suprasti - tuoj hipokritas komentatorius rytukas pažers savo faggotiškos ironijos perliukus apie 'fak ju refery' ir 'geriausi fanai pasaulyje'. Tikiuos kitą sezoną Žalgirį komentuos gerbiantis šią komandą žmogus, o ne šitas enciklopedinis niekalas
2019-01-18
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.