Jausminga žinute pasidalijęs Oladipo: „Aš esu nepalaužiamas!”

2019-01-26 22:54
Nuotr.: Reuters - Scanpix
Nuotr. Reuters - Scanpix

Sezoną užbaigiusią traumą patyręs Indianos „Pacers“ lyderis Victoras Oladipo savo Instagrame su sirgaliais pasidalijo jausminga žinute.

„Nemeluosiu – pastarieji keli mėnesiai buvo tikrai sunkūs ne tik man, bet ir mano šeimai. Tiesiogine žodžio prasme atidaviau kraują, prakaitą, ašaras ir man tai vis tiek nutiko. Nepaisant to kiek sunkaus darbo ir pastangų įdedama į tobulėjimą, niekada nėra įmanoma nuspėti kokie iššūkiai lauks ateityje“, – rašė Oladipo.

„Visada ateina metas, kada galvoji, kodėl tau tai nutinka. Netgi pradedama galvoti, ar buvo galima padaryti kažką kitaip, jog visko būtų išvengta. Sutrikimas, apmąstymai, pyktis, liudesys ir ašaros nuolat liejasi, bet niekada nesibaigia“, – tęsė gynėjas.

Vis tik kaip tikino pats krepšininkas, gauta parama jį itin įkvėpė.

„Palaikymo, meilės ir maldų kiekis, kurio sulaukiau per pastarąsias dienas yra atimantis kvapą ir nuoširdžiai mane įkvėpė sugrįžti dar geresniu nei buvau. Dėkoju visiems, įskaitant komandos draugus, „Pacers“ fanus bei visą kolektyvą. Ačiū viso pasaulio NBA fanams ir žaidėjams, kurie man parašė, paskambino ar skyrė įrašą“, – dėkojo Oladipo.

„Bus sunku, tačiau skirtingai nei žmonės, sunkūs laikai neužsibūna ilgai. Grįšiu stipresnis nei buvau prieš tai ir jeigu tuo abejojate – ačiū. Aš esu nepalaužiamas!” – žinutę baigė „Pacers“ lyderis.

Ketvirtadienio nakties rungtynėse su Toronto „Raptors“ susižeidęs ir dešiniojo kelio sausgyslės traumą patyręs Oladipo bus priverstas gultis ant operacinio stalo.

Oladipo šį sezoną vidutiniškai pelnė po 18,8 taško, atkovojo po 5,6 kamuolio ir atliko po 5,2 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

R
Pusproti, ji ir Doma OKC atidavė kaip atliekas. Žmogus įrodė, kad tik sunkiu darbu galima tapti lyderiu. Aišku tas darbas nėra toks sunkus kaip tavo, isverstkuri rytfani. Nes tau reik kiekvieną naujiena pakomentuot.
2019-01-27
-1
Atsakyti
Anonimas
Nesnekek veju, puikis krepsininkas , duodantis daugiau naudos komandai, nei kitos zvaigzdes , jo trauma tikrai tures nemazos itakos pacers sezonui
2019-01-27
+1
Atsakyti
Šitas tai man juokingas ale komandos KEY PLAYER žvaigždunas bet toks ribotų galimybių žaidėjas kad kitojse komandoje tik rotacijos žmogus butu
2019-01-26
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.