Rezultatyviausiai žaidęs Grigonis: „Eurolyga slysta iš rankų ir dėl to labai liūdna“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ iš Maskvos (Rusija)
2019-01-31 21:34

Marius Grigonis kauniečių gretose buvo rezultatyviausias, tačiau ketvirtajame kėlinyje vadeles paleidęs ir varžovų spurto 15:0 neatlaikęs Kauno „Žalgiris“ krito Maskvoje.

„Blogai. Labai liūdna“, – nedaugžodžiavo gynėjas, paprašytas pakomentuoti pralaimėtas rungtynes, kurios tik dar labiau apsunkina „Žalgirio“ reikalus turnyrinėje lentelėje ir šansus patekti į „Top 8“ etapą.

Kauno komandos lyderis per 28 minutes pelnė 15 taškų (0/4 dvit., 3/8 trit., 6/6 baud. met.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, sykį suklydo, gavo bloką, išprovokavo 6 pražangas bei 2 kartus pats pažeidė taisykles bei taip surinko 12 naudingumo balų.

Foto galerija

Paklaustas, kas pasikeitė lemiamame ketvirtyje, Grigonis kaltino save, prametus kelis laisvus metimus. Pasak jo, pralaimėjimo priežastys šiandien buvo paslėptos detalių neišpildyme ir prastame pataikyme.

„Pats pramečiau šiek tiek metimų, kai buvau laisvas. Kai duoda mesti, o tu neįmeti, tai varžovai tuo pasinaudoja ir patys įmeta. Tai yra plano detalės, bet šiandien viskas nugula ties elementariu pataikymu, kuris buvo tragiškas“, – vieną po kito priežastis vardijo krepšininkas.

Pats žaidėjas žodžius po susitikimo rinko labai sunkiai, tačiau išliko realistiškas ir paminėjo, jog Eurolygoje „Žalgirio“ situacija dabar tapo dar sunkesnė.

„Pabaigoje buvo daug blogų dalykų. Dabar labai sunku kalbėti. Eurolyga slysta iš rankų ir dėl to labai liūdna“, – nusivylęs kalbėjo Grigonis.

Nors „Žalgiris“ šiandien atkovojo daugiau kamuolių puolime (11 prieš 9), „Chimki“ tai padarė svarbiais momentais, o dažnai tokius epizodus netgi versdavo taškais su pražangomis.

„Mes keitėmės ginamaisiais, o tokiu atveju mažas žmogus lieka apačioje, todėl varžovai pakartotinai nusiima kamuolius. Norint žaisti Eurolygoje, reikia žymiai geriau žaisti, o mes atkarpomis žaidžiame gerai, paskui – nebe“, – problemos priežastį įvardijo Grigonis.

Mariaus Grigonio komentaras:



Komentarai:

Žales
Tom nebesvaikit su to Grigoniu pats vedė komanda į pražuti namas aš galiu pasakyti šūdo kruva jis yra galit girti jį bet jo žaidimas man priminė Micičiu senaji trintuka kuris trina kamoli kur galėtu lygioi vietoi atiduoti kaškam trina arba lepa į medi veržiasi grynai į medi lopas su tokiu žaidimu pvž aš ir žaidžiu bet dar hujoviau lošiu dielto pripažystu kad pats padarau dahuja klaidu bet to Grigonio negaliu stebėti jis ir sugriovė ta žaidima su Milakniu kiek mačiau gal ir geriausiai mėto trytas gal ir geriausiai mėto baudas bet jis nėra toks geras žaidėjas tas Grigonis jis per daug veržias prie krepšio neskaito žaidimo aš pasigendu dabartiniam žalgiri lėtesnio žaidimo jie nenaudoja šaro nurodymu neklauso išvis pvž šnd tikrai nieko negaliu pasakyti Davis ir Thomos bei Walkupui ir White bet kiti tai eina sau per daug sau leido reliai komanda kur galėjo laimėti ir praleido grynai kelini vėjais tai galiu tiktai pasakyti užtenka teisintis ir užtenka kšk sakyti laikas pradėti save kaltinti o ne treneri Šaras yra Šaras nieko nepadarysi galiu pasakyti tik tiek Ulanovas šendien gerai sužaidė nesvarbu jo žaidimas tiktai svarbu mažiau jam mokėti užtenka jam tiek mokėti Šarui tai pat turi būti normota nes reikia talentiga žaidėja koki nors nusipirkti pvž Teodosivičiu dabar būtent to reikėtu nes jau prašvaistė žalgiris ant big shit žaidėju per daug mokėjo užtenka tai ta proga nusipirkit žvaigžde gera ir hujerinkit į Eurolygos viršūne..!!!
2019-02-01
+4
Atsakyti
djgaffer
Net jei ir lieka tik teorinės galimybės,vistiek reikia kovoti.Taip,sunku,nelengva,bet dabar ir pamatysim,ar ši komanda turi stiprybės.Tikrai tikiu,kad dar galima į PO įšokt,tik klausimas,ar žaidėjai tiki.Kitą savaitę daug kas paaiškės.Bet tikėjimas dar neišnyko,tikiuosi ir žaidėjai dar nepasidavė.
2019-02-01
-1
Atsakyti
To djgaffer
Lengva pasakyt, reikia kabintis. Bet ar tai realistiska? Komanda sugriuvus ir fiziskai, ir, kas blogiausia, psichologiskai. Sitos paskutines rungtynes su Milanu ir Chimkais buvo esmines, dar norint islaikyt sansus realius. Dabar jau liko tik teorines galimybes, ypac ivertinant pagrindiniu konkurentu forma ir zaidima. Visi jie siandien atrodo geriau uz Zalgiri. Ir rezervu pagerint padeciai pas mus ne fontanai.

Visa esme - neturim izaidejo, kuris kurtu progas ir itrauktu kitus i zaidima. Woltersas yra geras scoreris, bet nera tas pg, kurio reikia, kad Saro sistema tinkamai funkcionuotu. O kai dar ir jis nera optimalios formos, tai neveikia ir tai, kas veike pirmoj sezono pusej.
2019-01-31
-4
Atsakyti
to Tom
Ko gero taip. Tik tokio rezultato mazoka, jis tik vidutiniskas. Kova eina del Eurolygos top8, ne del LKL finalu
2019-01-31
-3
Atsakyti
yep
Jei lyderis per 28 minutes surenka 12 naudingumo balu, reiskia kiti dar prasciau suzaidzia...

Kad ir kaip liudna, sezonas bagtas. Siemet jau nebeliko del ko kovoti
2019-01-31
-3
Atsakyti
Jonas
Maladiets Mariukas, tik ta vaidyba biski mazink.
2019-01-31
-1
Atsakyti
Anonimas
Būtum likęs alboi neko slist nereikėtų o pasirinkta tokia komanda tai ir slista viskas
2019-01-31
Atsakyti
djgaffer
Vienas iš tų retų Žalgirio šviesulių.Supranta,kad viskas susideda iš smulkmenų,elementaraus pataikymo,ko trūksta komandai.Slysta PO,bet dar nereikia nuleist rankų.Lieka tik kilt į lemiamą kovą jau kitą savaitę ir bandyt kabintis,kol ir tie paskutiniai šansai neišnyko.
2019-01-31
Atsakyti
Tom
Vienintelis zalgirio zaidejas vertas pagarbos ir atiduodantis save 100proc
2019-01-31
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.