„Cavaliers“ išsiuntė Hoodą į Portlandą, iš kurio atvyksta Stauskas

2019-02-03 22:34
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Metus Klivlande praleidusio Rodney Hoodo karjera „Cavaliers“ gretose yra baigta. Anot ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowskio, NBA vicečempionai išsiuntė 26-erių atakuojantį gynėją į Portlando „Trail Blazers“ ekipą.

Pastaroji už Hoodą paaukojo lietuviškų šaknų turintį Niką Stauską, Wade'ą

Hoodas į Klivlandą atvyko prieš 2018-ųjų mainų termino pabaigą iš Jutos „Jazz“ ekipos. Šis krepšininkas nepateisino „Cavaliers“ vadovų lūkesčių bei nesusitvarkė su komandą persekiojusiu spaudimu. Atkrintamųjų varžybų metu Hoodas netgi buvo išimtas iš rotacijos.

Išvykus LeBronui Jamesui į Los Andželo „Lakers“, Hoodas tapo startinio penketo krepšininku, bet ir tada jam nepavyko parodyti to, ko iš jo tikėjosi Klivlando komanda. Atletas vidutiniškai per 27 minutes rinko po 12,2 taško, atkovojo po 2,5 kamuolio bei atliko po 2 rezultatyvius perdavimus.

Stauskas prie „Trail Blazers“ tarpsezoniu prisijungė kaip laisvasis agentas. Gynėjas šį sezoną vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 15 minučių, pelnė po 6,1 taško, sugriebė po 1,8 kamuolio ir atliko po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

2014-ais metais Sakramento „Kings“ komandos 8-u šaukimu pasirinktam Stauskui „Cavaliers“ bus penktoji karjeros stotelė. 



Komentarai:

Gavo
Portlandui reikejo SF , jie ji ir gavo .
2019-02-04
-2
Atsakyti
Anonimas
siuolaikiniam krepsini trajaku ir tereikia :)))
2019-02-04
-2
Atsakyti
kunigas
Stauskas niekada nekels kojos i europa - buk ramus
2019-02-04
+2
Atsakyti
Stauskas per pora sezonu pakeis dar 4komandas ir drasiai gales varyt i europa.jai rimciau kaip 8pickui nerasti vietos is tiek komandu.pervertintas zaidejas be tritaskiu nieko nesiulo
2019-02-04
-19
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.