„Pelicans“ mainais gavo Morrisą, „Rockets“ – Shumpertą

2019-02-07 07:34
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Vašingtono „Wizards“ susitarė dėl dar vienų mainų, pagal kuriuos sunkusis krašto puolėjas Markieffas Morrisas buvo perleistas Naujojo Orleano „Pelicans“ komandai, o už jį gautas Wesley Johnsonas, skelbia ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski.

29-erių metų 208 cm ūgio Morrisas šį sezoną vidutiniškai pelno po 11,5 taško ir atkovoja po 5,1 kamuolio.

Atletas šį sezoną uždirbs 8,6 mln. JAV dolerių, o vasarą baigsis galioti jo kontraktas.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
10,1
Pataiko: 10,1
Taiklumas: 35,0%
Vieta lygoje: 22
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Nikola Mirotic

31-erių metų 201 cm ūgio Johnsonas vidutiniškai pelno po 3,7 taško ir sugriebia po 2,1 kamuolio. Jis šį sezoną gaus 6,1 mln. JAV dolerių bei taip pat vasarą taps laisvuoju agentu.

Šiąnakt „Wizards“ taip pat savo brangiausią krepšininką Otto Porterį išmainė į Čikagos „Bulls“, o už tai gavo Jabari Parkerį ir Bobby Portisą.

Tuo metu Hjustono „Rockets“ trijų komandų mainuose gavo Sakramento „Kings“ gynėją Imaną Shumpertą, kuris šį sezoną pelno po 8,9 taško, atkovoja po 3 kamuolius ir atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus.

„Rockets“ šiuose mainuose gynėją Brandoną Knightą, puolėją Marquese’ą Chrisą ir šių metų pirmojo rato šaukimą išsiuntė į „Cavaliers“.

Klivlando komanda Alecą Burksą išmainė į „Kings“, o Niką Stauską ir Wade’ą Baldwiną – į „Rockets“.



Komentarai:

Kazka su stausku praleidau?katik ismaine i portlanda,dabar vel.ar dar yra komanda kurioj jis nepabuvojo?
2019-02-07
-22
Atsakyti
Dainiux1991
Pirmuose mainuose aišku Pelicans laimėjo , gavo vos brangesnį žaidėją su žymiai geresne statiatika. O antruose mainuose reikia paanalizuoti: Rockets atsikratė didelio Knighto kontrakto 14+15 mln ir (dviem sezonams) ir Chriso 3,2 mln o gavo Shumperta su 11 mln ir Stauska su Balwinu abiejų kontraktai nesiekia nei dviejų mln doleriu , Stauskas labai gera investcija. Kings atrodo neautraliausi perleido Shumperta už 11 ir gavo Burksa su 11 mln. Labiausiai pralošę atrodo Cavaliers, ir taip jie yra 15 vietoj pagal mokamas algas, nors atsikratė apie 15 mln dolerių išsiusdami Burkca , Baldwina ir Stauska , bet prisiėmė Knighta su dviejų metu apie 30 mln kontraktu plius Chrisas vienu metu 3,2 mln kontraktas
2019-02-07
+5
Atsakyti
wwww
Ir kas laimejo siuose mainuose ?
2019-02-07
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.