Per savaitę tris kartus iškeistas Stauskas galiausiai vėl grįžo į „Cavaliers“

2019-02-11 19:06

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) rungtyniaujantis Nikas Stauskas neįtikėtiną pastarąją savaitę prisimins visą savo gyvenimą. 25-erių lietuvių kilmės gynėjas per septynias dienas tris sykius buvo įtrauktas į mainus ir galų gale liko be komandos.

Tokią žinią sužinojusi Klivlando „Cavaliers“ nusprendė susigrąžinti Stauską, kurį į savo komandą priėmė dar pirmųjų mainų metu. Anot pranešimo, abi pusės sutarė dėl iki sezono pabaigos galiosiančios sutarties.

Šį sezoną metamos baudos

79%
16,2
Pataiko: 16,2
Taiklumas: 78,8%
Vieta lygoje: 23
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Collin Sexton

Krepšininkas kaip laisvasis agentas tarpsezoniu prisijungė prie Portlando „Trail Blazers“ bei jai atstovavo iki vasario pradžios. Tuomet „Trail Blazers“ atliko mainus su „Cavaliers“, kuri į Portlandą išsiuntė Rodney Hoodą.

Praėjus trims dienoms, Stauskas buvo įtrauktas į trišalius mainus bei per juos nutūpė Hjustono „Rockets“ komandoje, bet jai priklausė mažiau nei parą – galiausiai Teksaso klubas atletą išsiuntė į Indianos „Pacers“.

Domanto Sabonio atstovaujama ekipa tuoj pat Stauską atleido. 

Stauskas šį sezoną su „Trail Blazers“ marškinėliais sužaidė 44 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleido po 15 minučių, rinko po 6,1 taško, atkovojo po 1,8 kamuolio bei atliko po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

2014-ais metais 8-u šaukimu Sakramento „Kings“ ekipos pakviestas Stauskas prieš tai taip pat yra atstovavęs Filadelfijos „76ers“ ir Bruklino „Nets“ komandoms.



Komentarai:

Yolo
O dar verkia dauguma cia kad JV ismaine i kita komanda, dziaukites kad tik i viena komanda o ne i dar 3 po to. Jei ten nesi klubo veidas tai niekada nesi garantuotas kur zaisi rytoj ar is vis zaisi uz ka nors nba. Gryniausias verslas ten ir zaidejus maino ar atleidineja pastoviai kaip sauna i galva, ramesni tik zviozdos ar kurie starte zaidzia.
2019-02-11
-3
Atsakyti
Duchina ji konkretai kaip boba kokia stumdo nuo kabineto iki kabineto. Ne NBA lygio jis žaidėjas ne NBA prieš 6-9 galėjai būti tik metikas kaip korveris ir problemų nebūtų šiandien visi metikai tad reikalaujama gerokai daugiau. Todėl teisingiausia bernaičui būtų susikrauti lagaminus ir į europą kur jis 100% turėtų gražia statistiką Fener,Oly,CSKA,Pao drąsiai paimtu
2019-02-11
-6
Atsakyti
Georgy Čekovsky
Į Žalgirį jį:)
2019-02-11
-4
Atsakyti
taip
keista kad pacers ji atleido, turedami skyle SG pozicijoj po Oladipo traumos. Ar tik neklysta jie Mathewsa kviesdamiesi. Senstanti, kazin ar motyvuota...
2019-02-11
-11
Atsakyti
Biski gaila, kad nepasiliko Pacer\'iai butu susidraugave su Saboniuku ;D
2019-02-11
+14
Atsakyti
Anonimas
nelabai jam sekas kolkas,i zalgiri ji!
2019-02-11
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.