Linas palieka „Hawks“ klubą – rungtyniaus Toronte

2019-02-11 21:04
Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Jeremy Linas palieka Atlantos „Hawks“ klubą ir keliasi į Toronto „Raptors“, skelbia ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski.

Linas šį sezoną vidutiniškai žaidė po 19 minučių, kurių metu mesdavo po 10,7 taško, atlikdavo po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,3 kamuolio.

Jeremy Lin

Jeremy  Lin
Komanda: Atlanta Hawks
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 191 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: JAV

30-metis gynėjas stipriausioje pasaulio lygoje žaidžia jau devintąjį savo sezoną. Per šiuos metus krepšininkas spėjo pakeisti septynių komandų marškinėlius.

Atlantoje amerikietis atsirado tuomet, kai „Nets“ šį gynėją panaudojo mainuose su Džordžijos valstijos komanda. Bruklino klubas už Liną gavo ateities antrojo NBA naujokų biržos rato šaukimą.

Praėjusio sezono starto rungtynėse krepšininkui plyšo kelio girnelės sausgyslė. Dėl to 191 centimetrų ūgio įžaidėjas praėjusiais metais daugiau ant parketo nebepasirodė.



Komentarai:

qww
kokie cia visi nusistate pries Raptorius :DDD man tai tas pats, nera ko cia pykti, verslas yra verslas. O kurie cia verkia, kad Raptors all in eina ar t.t., tai tas netiesa, nes jie turi issaugoje visus svarbiausius jaunus zaidejus ir visus savo draftu saukimus, tad net kawhi isejus Raptoriai bus normalioje situacijoje. Zodziu Raptoriai viska labai protingai daro stiprindami komanda, ka jau padarysi, kad Jonui teko iseiti del jiems tinkamesnio zaidejo Gasolio. O siaip Raptoriai turi visus sansus eiti toli, jeigu Kawhi atkrintamosiose pajungs auksciausia pavara panasia kai zaide Spurs nba finaluose, su tokiu Kawhi jie turetu daug sansu. Aisku Rytu komandos yra geros siais metais, ir nera ne vienai komandai jokiu garantiju, bet siai Raptoriai niekam neatsilieka.
2019-02-12
+1
Atsakyti
MyzkPriesVeja
McLemore dar nugriebe kuri Kingsai jau antra kart ismeta :D Bando kazka Craptoriai spaust, Gazoli pasieme del Scariolo, jam paskutinis sansas zieda paimt bet to tikrai nebus. 76ers ar Bostonas padarys Craptorius apie finala nera nei ka galvot jiem.
2019-02-11
-7
Atsakyti
Egzpertai
Nu kuris dar prisiskaites straipsniu panaudos zodi ALL-IN?
2019-02-11
Atsakyti
...
lakstis su Valanciuno maike, 17nr :D
2019-02-11
-11
Atsakyti
Virginijus Šeškus
Raptoriai all in eina, nes supranta, jog kita sezoną tokiu rezultatų tikrai nebedemonstruos.
2019-02-11
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.