Porzingis apie žaidimą su Dončičiumi: „Mes galime tapti ypatingu duetu“

2019-02-13 15:04
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Kristaps Porzingis mainų keliu iš Niujorko „Knicks“ komandos persikėlė į Dalaso „Mavericks“, kur nuo pirmojo savo sezono Teksaso klubo gretose spindi Luka Dončičius.

Latvis šiuo metu atlieka reabilitaciją po kryžminių kelio raiščių operacijos ir turėtų pilnai spėti atsigauti iki kito sezono treniruočių stovyklos. 

„Aš laimingas dėl jo (Dončičiaus), kad jis tik atėjęs į lygą daro tokią didžiulę įtaką savo komandos žaidimui. Tai mane jaudina. Aš nekantrauju sugrįžti į aikštę ir žaisti kartu su juo. Manau, kad galime tapti ypatingiu duetu. Stengiuosi išlikti kantriu ir grįžti ant parketo 110 procentų pasiruošęs. Tuomet mes su Luka galėsime pakelti šią komandą į kitą lygį“, – sakė Porzingis.

Luka Doncic

Luka  Doncic
Komanda: Dallas Mavericks
Pozicija: SG
Amžius: 19
Ūgis: 201 cm
Svoris: 99 kg
Gimimo vieta: Slovėnija

Porzingis traumą patyrė praėjusių metų vasario 7-ąją.

Dončičius šį sezoną vidutiniškai per 32 minutes renka po 20,8 taško, atkovoja po 7,1 kamuolio ir atlieka po 5,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Mavericks“ su 26 pergalėmis ir 30 pralaimėjimų Vakarų konferencijoje žengia 11-oje vietoje.



Komentarai:

T-Mac
Duetas isiais geras jei abu bus sveiki.Mavs reikia centro tokio tipo kaip Valanciunas ar Vucevic kuris reboundus rinktu ir tritaski laisvas pataikytu tada butu pretendentai i ziedus nes Worriors jei Durant ir Thompson pereis kitur tada dominavimas baigsis.
2019-02-13
-4
Atsakyti
djgaffer
Tikrai įdomu bus stebėti jų duetą.Vieni talentingiausių Europos žaidėjų,tai turėti pakelti Mavs į aukštumas.Dar iki šiol pamenu 2017 m.EČ ketvirtfinalį ir jų tarpusavio kovą.Neįtikėtino grožio rungtynės buvo.Tai lauksim,kad ir kartu žaidžiant parodys daug įsimintinų momentų.
2019-02-13
+38
Atsakyti
Anonimas
pamirso no homo prideti
2019-02-13
-4
Atsakyti
PedoBear
FaggyDuo gales vadintis
2019-02-13
-10
Atsakyti
raudoniesiems subinė
Na Dončič\'ius tai taip, žinoma, kad yra ypatingas. Tačiau tavo Kristapsai dienos jau suskaičiuotos. Nei pusės to efektyvumo nesurinksi, ką rinkai prieš traumas. O turėdamas tokį kūną, gausi bent po dvi-tris smulkesnes traumas į metus, su realia galimybe gauti rimtesnes traumas (nelinkiu, tačiau tokia realybė).
2019-02-13
+11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.