Ujiri užtikrintas, jog „Raptors“ po sezono išsaugos Leonardą

2019-02-14 19:22
Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Toronto „Raptors“ į „Visų žvaigždžių“ savaitgalio pertrauką žengia turėdama 42 pergales bei 16 pralaimėjimų ir realu, jog komanda džiaugiasi turimomis pozicijomis.

Klubo prezidentas bei generalinis vadybininkas Masai Ujiri įsitikinęs, jog „Raptors“ panašiai turėtų jaustis ir ties sudėtingiausia užduotimi už aikštelės ribų – Kawhi Leonardo išlaikymu.

Ujiri išreiškė pasitikėjimą, teigdamas, kad „Raptors“ atliko gerą darbą įtikinant Leonardą pasilikti Toronte ilgiau nei vienam sezonui.

Šį sezoną metamos baudos

81%
18,5
Pataiko: 18,5
Taiklumas: 80,5%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 32
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Kawhi Leonard

„Kawhi yra suaugęs žmogus ir jis nuspręs, ką nori daryti, tačiau per šį laiką spėjau jį pažinti labai gerai ir manau, jog jis priims teisingą sprendimą“, – sakė Ujiri.

„Raptors“ vadovas taip pat išreiškė nuomonę, jog Leonardo turėjimas vienam sezonui yra geriau nei vienos valandos komandos pristatymas šiam būnant laisvuoju agentu.

„Jis mato, kas mes ir kokia organizacija esame bei manau, jog tai yra itin geras ženklas“, – tęsė Ujiri.

Ujiri taip pat galvoja, jog didžiąją dalį sėkmės sudaro ir tai, jog „Raptors“ savo naujojo lyderio neapkrauna dideliu krūviu. Puolėjas šį sezoną jau praleido 15 rungtynių iš 58.

„Leonardo krūvio reguliavimas buvo svarbus mūsų planui bei programai, o dabar mes jį tiesiog vykdome. Tai – Alexo McKechnie („Raptors“ asistentas ir fizinio parengimo direktorius, red. past.) nuopelnas“, – laurus kolegai atidavė Ujiri.

„Suprantu, jog fanai nori matyti jį žaidžiantį visose rungtynėse, tačiau Leonardas praėjusį sezoną turėjo traumą ir mes turime būti atsargūs bei daryti reikiamus veiksmus, jog padėtume jam atsistatyti ne vienerioms rungtynėms ar mėnesiui.

Mūsų tikslas yra atkrintamosios ir pagrindinis klausimas yra kaip mes varžysimės pačioje pabaigoje? Manau, jog imamės reikiamų priemonių“, – dėstė Ujiri.

Sausio mėnesį buvo pranešta, jog Leonardas už 13,3 mln. JAV dolerių įsigijo būstą Pietų Kalifornijoje, taip paskatindamas gandus apie galimą persikėlimą į vieną iš Los Andželo klubų.

Vis tik, kaip tikina pats Ujiri, jis į tai dėmesio pernelyg nekreipia.

„Manau, jog nepaisant to, kur jis žaidžia, jis vis tiek būtų įsigijęs šį būstą. Man taip buvo pasakyta ir dėl šio paaiškinimo jaučiuosi laimingas bei užtikrintas“, – baigė Ujiri.



Komentarai:

Milvokis,o gal ir indiana patvarkys ir eilini karta liks prie geldos.tokie klubai turi uzsiauginti auksine karta,nes per visa egzistavima sitas leonardas per lempa atsirado.o ka jie gero buvo prisivilioje?kazka daugiau nei vidutinio as neatmenu.taip kad tas lavonynas greit subyres ir cia faktas
2019-02-16
+2
Atsakyti
ny nicks
liks toronte 100%gali nusiraminti vaike...komentarus stampuodmas..
2019-02-15
+1
Atsakyti
tikimybe
apie 89% tikimybe , kad po sezono jo Toronte nebebus .
2019-02-15
+6
Atsakyti
G in į
Tas toronto prezidentas tegu nusileidžia ant žemės reptors leonardui ti tarpinė stotelė tegu tas asilas toronto neysisvajoja
2019-02-15
+2
Atsakyti
Anonimas
Aha taip patinka toronte kad net los angele nama nusipirko
2019-02-14
+2
Atsakyti
Mirka3
Kawhi galvoja mazdaug:

Zinau as jus, kai tik apsimokes iskeisit ir reksit, kad tai tik verslas ir kad zurnalistai nustotu verkt, todel netikiu sitom pasakom apie seimas ir pan, nuspresiu pats ivertines visus pasiulymus... O kolkas snekekit snekekit, as patylesiu.
2019-02-14
-3
Atsakyti
djgaffer
Drąsiai kalba Ujiri.Matant šiuolaikinės NBA tendencijas,kaip ten viskas gali pasikeisti per parą ir kad ten nuomonė bei mąstymas greit keičiasi,tai net juokingai kažkiek atrodo tas užtikrintumas.Po sezono bus galima turėti tvirtesnę nuomonę,ar Kawhi liks,o dabar tai tik savęs drąsinimas gaunasi.
2019-02-14
-2
Atsakyti
kunigas
Ujiri nebesi laukiamas lietuvoj
2019-02-14
+1
Atsakyti
Donce
Gal ir patinka tas torrontas, bet manau LA patiks labiau.
2019-02-14
+1
Atsakyti
Anonimas
cirkas.eina va bank ujri
2019-02-14
+4
Atsakyti
mirka3
Leonardui taip patinka Toronte, kad jis nieko nenori kalbėt.
2019-02-14
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 14

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.