Iškeltų sąlygų laikytis besižadantis „Olympiakos“ nebijo išmetimo į antrąją Graikijos lygą

2019-02-15 19:58
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Aistros po skandalingų Graikijos taurės pusfinalio rungtynių tarp Atėnų „Panathinaikos“ ir Pirėjo „Olympiakos“ nenurimsta ir iki šių dienų.

Vakar „Olympiakos“ išplatino pranešimą, kuriame teigė, jog su „Panathinaikos“ žais tik tuomet, jeigu rungtynėms vadovaus užsienio teisėjai, o bet kokiose kitose Graikijos pirmenybių mačuose žais su sąlyga, jei jose nesidarbuos Panagiotis Anastopoulos, Tasos Manos arba Christos Panagiotou.

Vis tik remiantis Graikijos lygos reglamentu, jeigu „Olympiakos“ nežais rungtynių, kuriose dirbs bent vienas iš minėtųjų arbitrų, tuomet klubui gresia iškritimas į antrąjį divizioną. Taip nutiks tokiu atveju, jeigu „Olympiakos“ praleis dar bent dvejas vietinių pirmenybių rungtynes.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
20,3
Pataiko: 20,3
Taiklumas: 53,6%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 30
Blogiausias pasiekimas: 11
Daugiausia pataiko: Georgios Printezis

Vis tik tokie grasinimai Pirėjo ekipai nėra baisūs ir ji žada eiti iki pat galo bei laikytis iškeltų sąlygų. Graikijoje jau sklando gandai, kad tokiu atveju „Olympiakos“ svarstytų galimybę žaisti Adrijos lygoje, o vieta Eurolygoje išliktų garantuota.

Primename, jog trečiadienį vykusiame mače teisėjų darbo neapsikentęs „Olympiakos“ po antrojo kėlinio boikotavo rungtynes ir paliko OAKA areną. Tuo metu Pirėjo klubas atsiliko 25:40.



Komentarai:

Aiškiaregis
Visos Eurolygos komandos neturėtų žaisti savo šalių čempionatuose. Eurolyga turi būti NBA modelio, Žalgiris ir kitos aukšto lygio komandos turi žaisti tik Eurolygoje, o visokie prienai, rytai ir neptūnai tegu žaidžia pagal savo lygį Lietuvos ,,čempionate"....
2019-02-16
-4
Atsakyti
Emigrantas
Keistai skamba Oly pareiškimas: juos užkniso pirmos 28s, o rungtynių nusprendė nebetęsti po dviejų kėlinių!!!
2019-02-16
Atsakyti
Tai čia kaip ir oficialus prisipažinimas?
2019-02-15
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.