Po „Real“ pasitraukimo Ispanijos lyga gali prarasti daugiau nei pusę televizijos žiūrovų

2019-02-20 17:41
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Madrido „Real“ komandai imantis vis rimtesnių veiksmų dėl pasitraukimo iš Ispanijos lygos, pradėti skaičiuoti galimi tokio karališkojo klubo sprendimo nuostoliai pirmenybėms. Pranešama, jog pagrindiniai „Endesa“ čempionato rėmėjai gali netgi svarstyti apie bendradarbiavimo nutraukimus.

Nepaisant finansinių nuostolių, „Real“ galutinis sprendimas taip pat paveiktų ir jų sirgalių nuomonę apie pačias nacionalines pirmenybes. Anot pranešimo, „Endesa“ vadovybei ir „Movistar“ televizijai nėra būtinas būtent „Real“ ar „Barcelonos“ pasitraukimas, kad rėmimo sutartis būtų nutraukta, bet tai gali tapti rimta paskata.

Ispanijos žiniasklaidos portalas „Palco23“ skelbia, jog Pablo Laso treniruojama „Real“ praėjusį sezoną buvo daugiausiai žiūrovų prie ekranų sutraukusi komanda. Karališkąjį klubą stebėjo net 55 proc. auditorijos.

„Real“ pasitraukimo atveju, „Movistar“ galimai rimtai svarstys kontrakto su „Endesa“ lyga nutraukimo variantą. 

Už Madrido komandos išėjimą iš pirmenybių „Marca“ puslapyje balsavo net du trečdalį iš 75 tūkst. apklausoje dalyvavusių žmonių. Šalies dienraštis „El Mundo“ prideda, jog „Real“ teisininkai aktyviai dirba vertindami galimo pasitraukimo iš lygos pasekmes.

„Real“ taip pat bando nustatyti, kokie būtų finansiniai nuostoliai. Vertinimas turėtų užtrukti dar kelias savaites. Po jo, jei klubas nutars iš tiesų nutraukti sutartį su ACB lyga, bus pradėtas ilgas derybų procesas.



Komentarai:

Realiai visi ziauriai klysta, manydami, kad real gerbeju skaicius isliks toks pats po pasitraukimo is cempionato, liks istikimiausi ir fanatikai, kiti prades ieskoti kitos madrido komandos.
2019-02-21
+11
Atsakyti
Nieks neis pamatysit tik gasdina trizniai Čia kaip PAO iš EL ėjo, pasidraskė ir ramu.
2019-02-20
Atsakyti
Siaip
kai galima tokia antraste sugalvoti? tarkim real palieka acb. ziurovu nesumazes perpuse? samazes 15-25% tai kad ziurejo puse, tai nereiskia, kad neziures rungtyniu
2019-02-20
+5
Atsakyti
asas
gerai daro..pavoge cempiono titula taip ir turi daryt
2019-02-20
+7
Atsakyti
Anonimas
kam bus idomus tas real kai nezais vietinej lygoj?tik barzdotiems hypsteriukams kurie nesupranta "savo kiemas" savokos.cia jums ne nba kur visos komandos priklauso vienai saliai,eurolyga niekada netaps svarbesne uz nacionalini cempionata
2019-02-20
+6
Atsakyti
djgaffer
Tegul eina,kur jie nori.Tokie pasikėlę,kad net šlykštu žiūrėt.Per tą pyktį ir neapykantą net nenori pripažinti,kad buvo aiški pražanga prieš Singletoną,kuri tašką būtų padėjusi.Karališkas klubas dar vadinasi.Mamyčiukai,o ne karaliai.
2019-02-20
+6
Atsakyti
Aaa
Puiku, labai reikia uždaros eurolygos. Sekantis žalgiris!
2019-02-20
+2
Atsakyti
asd
Man atrodo, kad teiseju klaida yra tik pretekstas palikti lyga, nes jie jau norejo ja palikti. Nes jei paliktu lyga tik del sitos klaidos tai butu nesamone, nes pries tai teisejai suklydo Real naudai.
2019-02-20
-3
Atsakyti
http://gestyy.com/wBTH20 geros dainos vakarui :)
2019-02-20
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.