Du trofėjus KMT turnyre iškovojęs „Rytas“ lankėsi Vilniaus savivaldybėje

2019-02-20 17:47
Nuotr.: Saulius Žiūra
Nuotr. Saulius Žiūra

Praėjusį savaitgalį „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės turnyre triumfavęs Vilniaus „Rytas“ bei to paties turnyro metu LKL ateities taurę iškovoję „Ryto“ jaunimo ekipos krepšininkai šiandien sostinės mero Remigijaus Šimašiaus kvietimu lankėsi Vilniaus miesto savivaldybėje.

Vilniaus meras Šimašius padėkojo krepšininkams už pasiaukojančią kovą bei atsidavimą praėjusį savaitgalį vykusio KMT turnyro metu.

Tuo metu „Ryto“ ekipos generalinis direktorius Julius Sarapinas teigė, jog du iškovoti trofėjai parodo, kad klubas juda tinkama linkme ir šiuo metu Vilniaus komandos yra geriausios šalyje.

„Dėkojame visam miestui už palaikymą. Siekiame, kad Karaliaus Mindaugo bei LKL ateities taurės būtų pasiekiamos miesto žmonėms, todėl norime jas kurį laiką palikti eksponuoti savivaldybėje“, – kalbėjo Sarapinas.

Abu Karaliaus Mindaugo taurės turnyre iškovoti trofėjai bus eksponuojami Vilniaus savivaldybėje visą šį mėnesį.

Nuotr. Saulius Žiūra

Nuotr. Saulius Žiūra

Nuotr. Saulius Žiūra

Nuotr. Saulius Žiūra



Komentarai:

mmm
Kam kam,bet tik ne kaunui Vilnių kaimu vadinti...didesnio kaimo nei kaunas nerasi...
2019-02-21
+6
Atsakyti
As
Kai Vilnius sitaip svencia, kazkiek mums zaliai baltiems net i nauda, dabar gal labiau vertinsim siuos nereiksmingus trofejus, prie kuriu esam iprate... Gal ir nera blogai kas tris metus atiduot ta Milasiaus taure... Mums nera tai didziulis praradimas, o Vilniui kiek dziaugsmo... ;D
2019-02-20
-7
Atsakyti
Geras
Dabar su ta taure ir iki taboro turbut nueis,tai lenkam svente.Dziaukites nes vel laukia ilgas badas,Zalgiris bus suzverejas
2019-02-20
+1
Atsakyti
Dzo
Tai kaimui svente:))
2019-02-20
-4
Atsakyti
djgaffer
Kuklumu jie ten nepasižymi.Tą jaunimo taurę tegul turi.Žalgirio jaunimas vistiek svarbesnę pergalę iškovojo,kai pateko į EL finalinį etapą.O kas bus geriausi šalyje,sužinosim tik vasarą po LKL čempiomato.Tada ir matysim,kas ir kaip.
2019-02-20
+5
Atsakyti
giedrius
Cia tik pas sita parodija gali taip buti. Jau vidury sezono sveikina nes suvokia kad po sezono nebus uz ka sveikinti:DDDDDD
2019-02-20
-2
Atsakyti
O tai?
Žalgirio 2 taurės bereikšmės?
2019-02-20
+5
Atsakyti
Abdullah
nevykeliams kiek dziaugsmo laimejus absoliuciai bereiksmi titula haha
2019-02-20
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.