Valstiečių partijos sąraše esantis Marčiulionis dalyvaus rinkimuose į Europos Parlamentą

2019-02-22 17:06
Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Vienas geriausių visų laikų Lietuvos krepšininkų Šarūnas Marčiulionis bandys žengti politiko keliu.

Pranešama, jog Marčiulionis rinkimuose į Europos Parlamentą dalyvaus kaip Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) narys.

Buvęs krepšininkas į sąrašą yra įrašytas antruoju numeriu, o už jį aukštesnį numerį turi tik dabartinis europarlamentaras Bronius Ropė.

„Šiandien esu pasiruošęs padėti atlikti darbus, kurie būtų naudingi mūsų valstybei. Mes visi žinome, jog Europos laukia nauji iššūkiai ir pokyčiai su laikmetį, žmonių poreikius, gyvenimo būdu atitinkančiomis reorganizacijomis. Todėl Lietuvai atstovauti turi daugiau asmenų, kurių argumentai Europos Parlamente bus išgirsti“, – teigė Marčiulionis.

„Aš dėsiu visas pastangas, kad tokia politikos kryptis atsirastų Europos Parlamente, tuomet LVŽS visuomenės, jaunų žmonių sveikatingumo ir sporto problemas galėtų spręsti Europos Sąjungos lygmenyje“, – pridūrė vienas žymiausių šalies krepšininkų.

Rinkimai į Europos Parlamentą vyks gegužės 26-ąją.



Komentarai:

Anonimas
visi nori siltos ir ramios vieteles i senatve bet marciulionis tikrai dave tiek kad kalbet ar jis vertas nera prasmes.kaip krepsininikas,lkl ir kitu krepsinio lygu ikurejas,pirmos vilniaus krepsinio mokyklos ikurejas.cia net ner ka kalbet,uz ji daugiau nusipelnusiu vienetai.beto su gera galva ant peciu jis ir parlamente gali kazka naudingo nuveikt Lietuvai
2019-02-23
+14
Atsakyti
Ablomas
Jau senais laikais sajungos rinktinej buvo itarimu, kad dirbo su zvalgais... o kai prisijunge prie karabaso, pats tai patvirtino.
2019-02-22
-6
Atsakyti
Anonimas
Marcela ne tos draugus pasirinko.
2019-02-22
+10
Atsakyti
Senai žmogelis nuo proto nušokęs tad čia stebėtis nėr ko. Tegul bando tik ar išrinks nors lietuviai megsta idiotus
2019-02-22
+19
Atsakyti
eksperte
o cempionu lyga ne komercine? tik kazkaip visi ja ziuri per nemokamus kanalus. varguolio mentalitetas, jei lieps ir uz deguoni mokesi.
2019-02-22
+7
Atsakyti
eurolyga yra komercine lyga,nori ziuret - mokek. nori nemokamai ziuret? tai ziurek siandien olandija - lietuva
2019-02-22
-30
Atsakyti
o nba nenori nemokamai?
2019-02-22
-25
Atsakyti
Anonimas
svarbiausia, kad irasytu eurolygos transliacijas i visuomenei svarbiu ivykiu sarasa, kad galetumem VEL eurolyga ziureti nemokamais kanalais. metai is metu nesugebama to padaryti, o viasatas kraunasi pinigus is to kas lietuvai svarbu ir visais laikais buvo nemokama. asmeniskai nezadu moketi nei cento uz tai, kad karta per savaite galeciau paziureti krepsini, tai buvo ir turi buti nemokama. korumpuoti politikai sedi verslininku kisenese ir jiems nusisvilpt, kad nemazai zmoniu net neturi galimybes pasijungt ta viasata. kai eurolyga nustojo rodyti nemokamais kanalais krepsinio populiarumas zenkliai smuko, as tai sieciau ir su smukusiu bendru lietuvos krepsinio lygiu.

kol visa europa ziuri jiems svarbius sporto ivykius nemokamai, mes kaip visada liekame kvailiu vietoje ir turime susimoketi uz tai kuo gyvename/gyvenome. jei kitu saliu politikai sugeba irogyti, kad ju visuomenems svarbios dviraciu lenktynes, rankinis, tinklinis, biatlonas kodel musu politikeliai miega ir nesirupina tuo kas svarbu lietuviams? niekada gyvenime nemokesiu viasatui uz tai, kad jie prisideda prie lietuvos krepsinio zlugdymo.
2019-02-22
-13
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 16

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.