Prieš rungtynes su Lietuva – nauja sutartis Italijos rinktinės strategui

2019-02-23 16:31
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Italijos rinktinė vakar 75:41 sumindė vengrus bei iškovojo kelialapį į Kinijoje vyksiančias planetos pirmenybės, o šalies krepšinio federacija iš karto ėmėsi atitinkamų veiksmų.

Pranešama, jog Italijos krepšinio federacija pratęsė sutartį su vyriausiuoju treneriu Meo Sacchetti iki 2021-ųjų, kuomet vyks Europos čempionatas.

„Sprendimas buvo priimtas dar prieš atrankos varžybas, – sakė federacijos prezidentas Gianni Petrucci. – Pasitikiu Meo bei jo padarytu darbu su komanda. Dabartinis tikslas yra kuo geriau pasirodyti pasaulio čempionate, tačiau koncentruojamės ir į olimpines žaidynes bei Europos čempionatą, kuriuose tikimės būti.“

„Nereikia nė ir sakyti – esu laimingas. Kaip ir sakiau prieš tai, komandoje sukūrėme puikią atmosferą, kurioje visi vienas kitam rodo abipusę pagarbą“, – teigė pats Sacchetti.

Italija pasaulio čempionate varžysis pirmą kartą nuo 2006-ųjų. Sacchetti rinktinės vairą perėmė iš Ettore Messinos, kuris komandai vadovavo 2017-ųjų Europos pirmenybėse.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.