Arciomo Parachouskio traukiama Baltarusijos rinktinė šventė pergalę

2019-02-24 18:34
Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Arciomo Parachouskio traukiama Baltarusijos rinktinė (2-2) Europos čempionato atrankos turnyro kvalifikacijoje 73:60 (23:17, 13:13, 23:17, 14:13) įveikė Švedijos nacionalinę komandą (2-2).

Vilniaus „Ryto“ vidurio puolėjas buvo geriausias savo komandos žaidėjas – jis per 32 minutes pelnė 15 taškų (7/10 dvit., 1/3 baudos), atkovojo 9 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo 1 metimą, perėmė du kamuolius, tris sykius prasižengė, kartą suklydo ir surinko 23 naudingumo balus.

Aukštaūgis savo komandoje buvo rezultatyviausias ir naudingiausias krepšininkas, taip pat sugriebė daugiausiai kamuolių.

Po šio mačo baigėsi A grupės kovos dėl patekimo į Europos čempionato atrankos turnyrą. Grupėje visos komandos surinko po dvi pergales ir du pralaimėjimus.

Dėl geresnio santykio Švedija užėmė pirmąją vietą ir išsikovojo vietą Europos čempionato atrankoje. Tuo metu atitinkamai antrąją ir trečiąją vietas užėmę danai ir baltarusiai vasarą žais trečiajame kvalifikacijos etape.

Baltarusijos ekipoje antras pagal rezultatyvumą buvo Aleksandras Kudriavcevas, įmetęs 14 taškų, atkovojęs 3 kamuolius ir atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus.

Švedams 16 taškų įmetė Johanas Lofbergas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.