Ulanovas apie artėjantį mačą su „Rytu“: „Kiekvienas yra užgautas“

Jonas Lekšas
„BasketNews.lt“
2019-03-07 22:38

Kauno „Žalgirio“ puolime viskas veikė kaip iš natų, o tai leido kauniečiams sužaisti rezultatyviausią mačą Eurolygoje bei laimėti rungtynes didžiausia persvara šį sezoną.

18 taškų pelnęs ir geriausią sezono mačą sužaidęs Edgaras Ulanovas pripažino, kad ketvirtadienio vakarą žaidimo planas veikė.

„Puolime įvykdėme, ką buvome susitarę. Neskubėjome, nors galėjome greitų metimų išsimesti, bet žinojome, kad iš antros ar trečios opcijos susikursime dar geresnę progą. Gynyboje taip pat gerai rotavome, o ir varžovas neatrodė šviežias“, – sakė 23 naudingumo balus surinkęs puolėjas.

Foto galerija

„Žalgiriui“ dėl traumų kovoje su Las Palmo „Gran Canaria“ negalėjo padėti Paulius Jankūnas, Nate'as Woltersas, Antanas Kavaliauskas bei šį sezoną aikštėje nebepasirodysiantis Laurynas Birutis, tačiau šios netektys nesutrukdė kauniečiams išlaikyti aukšto intensyvumo rungtynėse.

„Pažiūrėjus į rezultatą, atrodo, kad jų netrūko, tačiau treniruočių procese jų trūksta. Žinoma, šiandien jų pagalbos neprireikė, turime jaunimą, kuris tikrai padeda“, – jaunimo pagalba džiaugėsi lietuvis.

Sekmadienį žalgiriečių laukia išvyka į Vilnių, kur „Žalgiris“ susikaus su principiniu varžovu „Rytu“, o kauniečiams papildomos motyvacijos suteiks pralaimėjimas Karaliaus Mindaugo Taurės finale.

„Akcentuosime, kad pralaimėjome paskutines rungtynes. Žinome, kad į Vilnių važiuoja nemažai „Žalgirio“ fanų. Kiekvienas yra užgautas po KMT finalo ir atiduos visas savo jėgas“, – apie motyvaciją artėjančiose rungtynėse kalbėjo Ulanovas.



Komentarai:

M. Bronius
Ulia apie artėjantį mačą su \'Ry tu \'Kiekvienas yra užgautas", preiš NEPTŪNĄ pralaimėjo tris kartus,tai kodėl prieš Neptūną komanda Neužgauta ?
2019-03-08
+1
Atsakyti
Manau
makulaturke bus nusluota nuo zemes pavirsiaus ziauriau nei canaria
2019-03-08
+2
Atsakyti
kunigas
Kalbek uz save pirmu asmeniu o ne uz visus.Zaidimo kreive kyla i virsu zaidziant pries autsaideri arba pries lkl vidutiniokus
2019-03-08
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.