„Lakers“ vadovybė išsikvietė per rungtynes nuo komandos atsiribojusį Rondo

2019-03-08 13:11
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Po dar vieno pralaimėjimo palūžęs Rajonas Rondo nesibaigus mačui su Denverio „Nuggets“ buvo pakeistas, bet įžaidėjas nepanoro prisijungti likusios Los Andželo „Lakers“ komandos.

Gynėjas atsisėdo žiūrovų parketinėje eilėje bei buvo per maždaug penkias kėdes nuo „Lakers“ trenerių štabo. Jau kitą dieną po skaudaus pralaimėjimo 99:115 krepšininką iškvietė „Lakers“ vadovai – prezidentas Magicas Johnsonas ir generalinis direktorius Robas Pelinka.

„Jie pažymėjo, kad pagal lygos taisykles negalima ten sėdėti, – ESPN sakė Rondo. – Aš to nežinojau, bet dabar žinau ir sėdėsiu ten, kur reikia.“

Rajon Rondo

Rajon  Rondo
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: PG
Amžius: 33
Ūgis: 185 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: Louisville, JAV

Pats žaidėjas pažymėjo, jog bet kur atsisėdo ne pirmą – šį sezoną jis taip buvo pasielgęs 8-10 kartų. Anot ESPN, „Lakers“ nebaus savo žaidėjo už tokį elgesį.

„Spėju, kada mums nesiseka, jus galite kurti tokias istorijas. Niekada nesusimąsčiau, kad tai būtų kažkas tokio. Aš tiesiog mintyse apmąsčiau rungtynes. Tą darau visada. Mano santykiai su treneriais ir žaidėjais neturėtų būti aptarinėjami“, – tęsė jis.

„Lakers“ pralaimėjimas prieš „Nuggets“ buvo ketvirtas paeiliui ir 8-as per 10-ies rungtynių atkarpą. 

Rondo per 35 minutes pasižymėjo 4 taškais (2/4 dvitaškiai, 0/3 tritaškiai), atliko 11 rezultatyvių perdavimų, atkovojo 7 ir perėmė 2 kamuolius, 2 kartus suklydo bei blokavo 1 metimą.



Komentarai:

D
karalienę tegu išmaino!
2019-03-08
-6
Atsakyti
Bimbo Coles
Tai jai norejo iskeisti jy tai ka jam daryt,aplamai tegul dziauges kad zaidze
2019-03-08
-5
Atsakyti
ALGIS
Oj pasipils vasara trade. Lakers keisis iš pagrindų.
2019-03-08
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.