Micičius – vienas pagrindinių „Real“ taikinių

2019-03-12 11:32
Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

Šį sezoną Stambulo „Anadolu Efes“ gretose žibantis Vasilije Micičius yra vienas pagrindinių Madrido „Real“ ekipos kandidatų prisijungti prie kito sezono komandos sudėties, skelbia ispanų portalas „as.com“.

Pabrėžiama, kad derybos prasidėjo dar prieš Ispanijos taurės varžybas, kurios vyko vasario 15-17 dienomis.

Micičius su „Anadolu Efes“ yra sudaręs kontraktą vieneriems metams su galimybe jį pratęsti antrajam sezonui.

Vasilije Micic

Vasilije  Micic
Vasilije  Micic
MIN: 27.55
PTS: 11.84 (51.44%)
REB: 2.12
AS: 5.2
ST: 1.04
BS: 0.04
TO: 3
GM: 25

„Real“ šį sezoną turi tik du įžaidėjo pozicijoje rungtyniaujančius krepšininkus. Atakas rengia Facundo Campazzo ir Sergio Llullas.

Prieš sezoną buvo planuota, kad prie atakų organizavimo prisidės ir 26-erių 188 cm ūgio slovėnas Klemenas Prepeličius, tačiau jis Eurolygoje sužaidė 15 rungtynių iš 25 ir aikštėje praleidžia tik po 7 minutes.

25-erių metų 195 cm ūgio Micičius šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelno po 11,8 taško, atlieka po 5,2 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja po 2,1 kamuolio ir renka po 12,8 naudingumo balo.

Praėjusį sezoną Kauno „Žalgiryje“ krepšininkas vidutiniškai įmesdavo po 7,7 taško ir atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Zertana
jasikeviciaus logika :))) greiciau jis mintu kur nors, skandina komanda tik
2019-03-12
-1
Atsakyti
Anonimas
jei jau Zalgiris negali taskytis pinigais,tai kodel treneriui moka kaip CSKA,Feneris ar Real?treneriui kuris tik pradejo savo karjera ir kuriam dar daug guzu surinkt kol gales stot i viena eile kartu su nusipelnusiais.paimkit ta 400k algos padidinima ir isdalinkit zaidejams,neabejoju kad ir Micic liktu,ir vietoj medinuko walkup butu rade kazka padoresnio.siu metu komplektacija grynas fail,ir to gali nematyt tik per zalius akinius viska matantys individai
2019-03-12
+2
Atsakyti
https://www.basketnews.lt/news-121443-dvigubai-didesne-alga-gausiantis-micicius-oficialiai-susitare-su-anadolu-efes.html

Čia kam reikia įrodymų, jog dvigubai daugiau uždirba Efese, Ule gauna dabar 650k, o matant kokią formą demonstruoja Micičius, tai Žalgiris drąsiai galėjo mokėt mažiausiai jam 500k.
2019-03-12
-7
Atsakyti
faktas
zalgiris tikrai galejo pratesti sutarti su micic. jei kontrakte yra +1 tai sprendzia klubas, tik nba galioja zaidejo opcijos. buna ispirkos galimybe, bet tada klubas sprendzia sutikti ar ne. antru metu kontraktas jau buna sutartas, visada daugiau uz pirmuosius metus, bet tikrai ne kosminiai pinigai zinant, kad tuo metu micic buvo niekas. kazkas svaigsta apie viza draugei, tai tikrai nera didele problema, tiesiog reikia grizti i savo sali ir ja prasitesti, kas siais laikais nera sudetinga. ne vienas ir ne du zmones yra patvirtine, kad zalgiris tiesiog paleido micic. tai buvo didziule klaida. kalbama, kad micic siek tiek demonstravo charakteri ir tai baisiai nepatiko sarui. na siemet surinko geru berniuku komanda ir matome, kad jie vis atiduoda laimetas rungtynes, tokia kaina moki kai prioritetas yra besalygiskas paklusnumas ir atmosfera rubineje.
2019-03-12
-4
Atsakyti
Spec naz
miciciui netiko žaisti dėl jos draugės. nes serbijos šalies piliečiam be darbo vizos negalima lankytis daugiau negu 3 mėn. dėl to jis pasirinko turkiją nes ten to dalyko nėra. pasidomėkit prieš komentuodami. o žalgiris tikrai jį būtų išlaikęs ilgesniam laikui.
2019-03-12
-4
Atsakyti
sdf
klouniuk gal ir prastesni tie zaidejai siemet, bet jis net ir ju neturi, nes jie tiesiog traumuoti
2019-03-12
+6
Atsakyti
Anonimas
jasikevicius klouniukas toks liko :D galvojo jog cia jo taktikos veikia, nera geru zaideju ne zalgirio lygio nera ir pergaliu, pasiseke zaideju surinkti daug i viena kurva kur ne pagal zalgirio lygi yra ir buvo rezutatas kazkoks, o dabar jau nebera tokiu zaideju tai net ryto kmt taurej nesugeba nugaleti
2019-03-12
-8
Atsakyti
Gerbiamasis, Pangoso alga pakilo 6 kartus už sezoną, tai tiek Žalgiris tikrai negalėjo Pangosui duot, bet Micičiaus pakilo kažkur ant 250k per sezoną, ir tikrai kaip buvo sąlygos pakelt algą Ulanovui, taip ir Micičiui drąsiai tokiu atvėju galėjo pakelt.
2019-03-12
+8
Atsakyti
Zalgiri ne Real cska ar feneris kad moket visiem tiek kiek jie nori ar yra verti po gero sezono ir taip bus visada. Tas pats Pangos pas Zalgiri buvo zvaigzde nes turejo salygas o kas dabar barcoj? Eilinis role playeris be jokiu isimciu.
2019-03-12
-10
Atsakyti
Daugiau spauda ir uzsienio agentais tikekit, jau kiek istoriju su tais agentais buvo o jus vis dar tikit ka jie sako, jie visad sakys taip kad klubas liks kaltas. Norejo ir Micic ir Pangosa islaikyt bet kai pasiule abiem 2-3 kartus didesne alga nebuvo konkurencijos, su Leo buvo tas pats i CSKA kai isejo.
2019-03-12
+18
Atsakyti
sdf
is kur zinai kad netiko? perskaitei basketnews ir patikejai? reiktu Motiejuno ar Saro tiesiai paklaust ir tegu pasako viskas kaip buvo istikruju. bet pas mus zurnalistai be kiausiai, jiems tik svarbu suzinoti kaip nuotaikos komandoje
2019-03-12
+8
Atsakyti
Anonimas
sarui netiko nes turbut nelabai mego laikytis PLANO,uztai kitur tiesiog spindi.o jei dar real paims,tai cia kaip slapiu skuduru per veidi genialiema zaliu vadybininkams
2019-03-12
+4
Atsakyti
Šarui netiko.. :D Reikėjo geriau prisipirkt Woltonu, Westermannu, Sabeckiu. Juolab, kad Žali galėjo jį išlaikyt ramiai pakėlę algą truputį, dabar būtų tikriausiai žveris komandoj. Nors šiais metais surinko daugiausiai lėšų, bet komplektacija tai turbūt kaip prieš 3 metus.
2019-03-12
+13
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 24

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.