NBA klubo savininkas: „Mainuose už LeBroną neduočiau daugiau pirmojo rato šaukimo“

2019-03-14 17:18
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dar visai neseniai buvo metas, kai LeBroną Jamesą savo sudėtyje matyti norėjo visos komandos. Vis tik, panašu, ši tendencija drastiškai keičiasi.

JAV rinktinės strategui ir ESPN komentatoriui, Jeffui Van Gundy, išreiškus nuomonę, jog Los Andželo „Lakers“ turėtų išmainyti savo žvaigždę, „Bleacher Report“ apklausė dalį NBA savininkų, kaip jie elgtųsi, jeigu galėtų dalyvauti tokiuose mainuose.

Vienas iš Vakarų konferencijos klubo savininkų išsireiškė ganėtinai skambiai: „Priklauso nuo to, ką turėčiau atiduoti. Į sandorį tikrai neįtraukčiau būrio savo žaidėjų ir neduočiau daugiau nei vieno garantuoto pirmojo rato šaukimo.“

LeBron James

LeBron  James
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: SF
Amžius: 34
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV

„Žinant, kur esame šiuo metu, aš šiuose mainuose nedalyvaučiau. Nenorėčiau aukoti komandos dėl žaidėjo, kuris nėra visiškai atsidavęs ir artėja prie karjeros pabaigos“, – tikino kitas savininkas iš Rytų konferencijos ekipos.

Dar kitas atstovas iš Vakarų konferencijos ekipos teigė, jog norėtų persivilioti LeBroną, jog galėtų bandyti nukarūnuoti „Golden State Warriors“, tačiau tuo pat metu pridūrė, kad į sandorį savo žvaigždžių taip pat neįtrauktų.

„Jis nebėra pakankamai geras, jog vienas su keturiais bereikšmiais žaidėjais galėtų nueiti iki NBA finalo, – sakė „Bleacher Report“ šaltinis. – Ne Vakarų konferencijoje.“

Buvęs generalinis vadybininkas taip pat pridėjo, jog net jeigu „Lakers“ ir pasiryžtų tokiam žingsniui, neaišku kaip jį įgyvendintų.

„Jeigu tai ir teisingas sprendimas iš klubo pusės, neįsivaizduoju, kaip tai reikėtų įgyvendinti. LeBronas juos sulygintų su žeme. Taip pat iš karto kyla klausimas, ką už LeBroną būtų galima gauti ir kaip paaiškinti susidariusią situaciją.

Kaip derantis su kitu laisvuoju agentu reikėtų jį įtikinti, kad jis čia laukiamas po to, kai po 6 mėnesių išmainei visos lygos veidą?“, – svarstė minėtasis asmuo.

„Lakers“ šiuo metu turi 30 pergalių ir 36 pralaimėjimus bei Vakarų konferencijoje rikiuojasi 11-oje vietoje. Teoriškai, Kalifornijos klubas vilčių patekti į atkrintamąsias dar neprarado, bet nuo aštuntoje vietoje esančios Jutos „Jazz“, „Lakers“ atsilieka 7 laimėjimais.

Tuo metu LeBronas šį sezoną vidutiniškai pelno po 27,3 taško, atkovoja po 8,6 kamuolio ir atlieka po 8 rezultatyvius pardavimus per susitikimą.



Komentarai:

Anonimas
Cia nba yra show, specialiai visi nuvertina ji, ir pamatysit po sezono lakersai prisirinks zaideju ir vel laimes nba. Jeigu nike investavo i ji milijarda doleriu, pasirase kurti filma space jam 2, just galvojat kad jis taip ims ir dings nieko daugiau nelaimejes?
2019-03-14
-6
Atsakyti
Anonimas
apie jordana irgi panasiai snekejo seniau visi, visada islenda tokiu neadekvaciu kaip vangundis ar pvz sitas nba klubo savininkas, o realiai butu galimybe tai viska atiduotu kad lebrona gautu i komanda :D vien del rejklamos babkes ir pn :D
2019-03-14
-10
Atsakyti
cv
niekas jo nebenori, nieko nelike. nebent del reklamos paimti
2019-03-14
-8
Atsakyti
Wow
Neįsivaizduoja kad taip būtų svarstoma apie Michael Jordan....
2019-03-14
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 46

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.