Paskui „Olympiakos“: prašymą žaisti Adrijos lygoje išsiuntė ir „Panathinaikos“

2019-03-14 18:04
Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

Pasirodžius pranešimams, jog Pirėjo „Olympiakos“ išsiuntė užklausą Adrijos lygai, savo ėjimą atliko amžini „Raudonųjų“ varžovai Atėnų „Panathinaikos“.

Graikijos portalas SDNA praneša, jog „Panathinaikos“ taip pat išsiuntė oficialų raštą šios lygos vadovams, kuriame teigiama, kad klubas nori varžytis aukšto lygio pirmenybėse.

Vis dėlto, skirtingai nei „Olympiakos“, „Panathinaikos“ palikti Graikijos krepšinio lygos neplanuoja, taigi tokius veiksmus galima suprasti, kaip norą varžytis tose pačiose pirmenybėse kaip ir amžini varžovai, praneša SDNA.

Tuo metu portalas „Eurohoops“ taip pat informuoja, jog Atėnų klubas vietinio čempionato nepaliks, tačiau atsisakys vietos Eurolygoje ir pasirinks žaisti tik Adrijos lygoje bei Graikijos pirmenybėse. Vis tik SDNA žurnalistas George'as Zakkas tikina, kad „Pao“ pasirengęs žaisti visuose trijuose turnyruose.

Visa susidariusi situacija užvirė prieš mėnesį, kuomet Graikijos taurės pusfinalyje „Olympiakos“ po dviejų kėlinių boikotavo mačą su „Panathinaikos“ ir savavališkai paliko rungtynes.

Po šio incidento abu klubai pradėjo kelti atitinkamas sąlygas dėl teisėjų artėjančiuose susitikimuose. Artimiausia šių klubų dvikova turėtų įvykti sekmadienį, bet veikiausiai to nebus, mat Graikijos lyga paskyrė vietinius arbitrus, o tokia sąlyga netenkina „Olympiakos“.



Komentarai:

Isvis tuos klubus isbraukti is sarasu. labai primena susipykusias bobasD Atenu remeju vietoj pradeciau remti Aek oly vietoj kokia pao ar pns.
2019-03-15
+10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.