Ulanovas: „Nepasinaudoti šituo šansu būtų tikrai labai skaudu“

Tomas Vanagas
„BasketNews.lt“
2019-03-22 22:27

Rekordinę – keturių pergalių – seriją reguliariojo sezono finiše fiksuojantis Kauno „Žalgiris“ paskutiniame pirmojo etapo namų mače 94:67 nušlavė Stambulo „Daruššafaka“ ir išsaugojo savo šansus toliau siekti patekimo į Eurolygos atkrintamąsias.

Nuo vasario vidurio įsibėgėjusiems Lietuvos čempionams dabar kiekviena pergalė yra aukso vertės, kas, pasak Edgaro Ulanovo, dar labiau sutelkia komandą kabintis į stipriausiųjų aštuntuką.

„Gerai žaidėme, varžovas šiandien nepademonstravo tikrojo savo veido ir anksti nuleido rankas, – po dvikovos tinklalapiui „BasketNews.lt“ kalbėjo Ulanovas. – Bet iš kitos pusės mes žiūrime į savo daržą, mums labai reikėjo šitos pergalės, jie praėjusiose rungtynėse namuose nugalėjo tikrai stiprią komandą (Maskvos srities „Chimki“). Nepasinaudoti šituo šansu būtų tikrai labai skaudu, smagu, kad visi susitelkėme ir gerai atlikome darbą.“

Fotogalerija

Žygį namuose griausmingai virš 15 tūkst. sirgalių akivaizdoje užbaigusių kauniečių dabar lauks dvejų išvykos rungtynių serija su Pirėjo „Olympiakos“ ir Madrido „Real“. Pastaroji jau yra užsitikrinusi mažiausiai trečiąją vietą turnyrinėje lentelėje, kas garantuoja aikštės pranašumą ketvirtfinalio serijoje.

Tuo metu „Olympiakos“, ketvirtadienį pralaimėjusi prieš Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“, susikomplikavo savo padėtį, bet su 14 pergalių per 28 turus yra geresnėje padėtyje nei žalgiriečiai.

Su 13 laimėjimų kauniečiai būtent ir žengia už Graikijos ekipos – 10-oje pocijoje.

„Nelabai stebiu, kažkiek užmetu akį, – apie įvykius turnyrinėje lentelėje kalbėjo Ulanovas. – Stebime rezultatus, pažiūrime, kas vyksta. Viskas ne nuo mūsų priklauso, bet iki to skaičiavimo dar yra tolimas kelias.“

 



Komentarai:

kunigas
Tas kuris pasinaudoja sansais...
2019-03-22
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.