Trigubą dublį surinkęs LeBronas: „Niekada nesukčiausiu prieš krepšinį“

2019-03-25 11:34
Nuotr.: USA Today – Scanpix

LeBronas Jamesas praėjusios nakties dvikovoje su Sakramento „Kings“ surinko 8-ąjį trigubą dublį šį sezoną, o po rungtynių Los Andželo „Lakers“ puolėjas teigė, kad  per likusią sezono dalį neketina sumažinti apsukų.

„Lakers“ jau nebeturi šansų patekti į NBA atkrintamąsias varžybas. Šiuo metu ekipa turi 32 pergales ir 41 nesėkmę bei užima 11-ąją vietą, o aštuntoje pozicijoje esanti Donato Motiejūno atstovaujama San Antonijaus „Spurs“ laimėjo 43 mačus. Iki reguliaraus sezono pabaigos „Lakers“ dar sužais 9 susitikimus.

„Niekada neapgaudinėčiau savęs. Žinau, kad nebekovojame dėl vietos atkrintamosiose, bet kol esu aikštėje, todėl žaisiu taip, jog pasiektumėme pergales. Niekada nesukčiausiu prieš krepšinį“, – sakė LeBronas.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
29
Naudingumas
35
Atkovoti kamuoliai
11
Rezultatyvūs perdavimai
11

„Yra toks dalykas, vadinamas krepšinio dievais. Jie tave stebi, kad ir ką tu darytum, o mūsų pareiga yra išeiti į aikštę ir būti profesionalais. Turime žaisti, kad ir kokia būtų mūsų padėtis. Nesvarbu, kiek minučių praleidžiu aikštėje, aš turiu gerbti krepšinio dievus“, – pridėjo puolėjas.

LeBronas per 35 minutes pelnė 29 taškus (6/16 dvit., 3/6 trit., 8/9 baudos), sugriebė 11 kamuolių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Per savo karjerą Jamesas surinko 81-ąjį trigubą dublį. Jis šį sezoną pelno po 27,5 taško, atkovoja po 8,5 kamuolio ir atlieka po 8,1 rezultatyvaus perdavimo.

LeBrono žaidimo epizodai:

LeBrono komentaras po rungtynių:



Komentarai:

D.
dabar pats tas laikas statistika rinktis i karjeros pabaiga, gintis gi nereik
2019-03-26
-2
Atsakyti
Donce
O tai tipo steroidai nesukciavimas?
2019-03-25
+3
Atsakyti
J
Lebrongaidis
2019-03-25
-12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.