NBA rungtyniaujantys prancūzai apie planetos pirmenybes: „Tikslas – laimėti auksą“

2019-04-02 17:24
Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Vienos ryškiausių Prancūzijos rinktinės žvaigždžių, Evanas Fournier ir Rudy Gobertas, prieš artėjantį pasaulio čempionatą Kinijoje pareiškė ambicingus tikslus.

„Jeigu būsiu sveikas, tikiuosi, kad žaisiu, – Prancūzijos žiniasklaidai teigė Gobertas. – Dabar koncentruojuosi į atkrintamąsias su Jutos „Jazz“, o pasibaigus sezonui priimsiu galutinį sprendimą.“

„Norėčiau padėti Prancūzijai patekti į atkrintamąsias. Svarbiausia būtų susitelkti į pasiruošimo etapą ir turėti gerą treniruočių stovyklą. Suprantame, kad tai nebus lengva, bet mūsų tikslas – auksas“, – teigė aukštaūgis.

Rudy Gobert

Rudy  Gobert
Komanda: Utah Jazz
Pozicija: C
Amžius: 26
Ūgis: 216 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Prancūzija

Panašiomis mintimis pasidalijo ir Orlando „Magic“ gynėjas Evanas Fournier.

„Mūsų tikslas? Laimėti. Kam patinka būti antriems? JAV yra talentingiausia ir geriausia rinktinė, tačiau žaidžiant vienerias rungtynes, kaip galima būti tikriems, kad nėra šansų, jog jų neįveiksime?“, – retoriškai klausė prancūzas.

Prancūzijos rinktinė planetos pirmenybes pradės G grupėje, kurioje susitiks su Dominikos Respublikos, Vokietijos ir Jordanijos rinktinėmis.



Komentarai:

TDaY
jei iseisim i antra etapa tai losim su francais. Gobera Valanciunas i vienus vartus dauzu NBA, bet Fournier tai primetys daug mum. ir aisku Batumas jei lis tai vel savo lempu prisaudys. Nesvarbu kad NBA suda mala jis, bet rinktineje manau vel vienas is lyderiu bus. Juk jis mus ir nuzude EC finale su savo tritaskiais
2019-04-02
-5
Atsakyti
Realistas
Deja pagal galimą sudėtį prancūzai šiuo metu nepatenka į TOP3 komandų pasaulyje. Šiaip stipriausios komandos PC pagal sudėtį yra JAV (visas 12 iš NBA), Australija (visas 12 iš NBA), Kanada (10-12 iš NBA). Ir tik po to seka Ispanija , Prancūzija, Serbija turintys po 5-6 NBA žaidėjus.

Deja reikia būti realistais ir pasakyti, kad Lietuvos patekimas į antrajį PC etapą būtų didelis siurprizas, o patekimas į ketvirtfinalį - mažas stebuklas, o medaliai - didelis stebuklas.
2019-04-02
-9
Atsakyti
Bla
sitie vyrai eis toli. tikiuosi kad ir westermann medali uzsikabins
2019-04-02
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.